ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

To τερμάτισε ο Κλοπ – Τα “έριξε” στον Θεό

O τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, θεωρεί ότι ο Θεός είναι οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι φέτος και την οδηγεί μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

To τερμάτισε ο Κλοπ – Τα “έριξε” στον Θεό

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέτος διανύει την πιο δύσκολη σεζόν του στον πάγκο της Λίβερπουλ. Η πίεση που δέχεται, μάλιστα, φαίνεται να τον έχει επηρεάσει και να έχει χάσει τη ψυχραιμία του. Αυτό φαίνεται από μία σειρά δηλώσεών του, όπου χρησιμοποιεί δικαιολογίες για να υπερασπιστεί το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας του.

Κόντρα στην Έβερτον, όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ το τερμάτισε. Μετά την 4η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα πρωταθλήματος, ο Γερμανός έκανε αναφορά ακόμα και στον “Θεό” για να δικαιολογήσει το βαθμολογικό χάσμα που χωρίζει την ομάδα του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδικότερα, αρχικά ζητήθηκε από τον 53χρονο κόουτς να εξηγήσει την πτώση στην απόδοση της ομάδας του, με τον ίδιο να δυσκολεύεται να βρει απάντηση

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω πραγματικά. Νομίζω ότι είμαστε κυρίαρχοι στα παιχνίδια αλλά βλέπουμε συνέχεια το ίδιο έργο με τον αντίπαλο να βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Ελέγξαμε καλά την ποιότητα του αντιπάλου – αλλά το ένα λάθος που κάνουμε το τιμωρούν. Θα μπορούσαν να κάνουν 10 λάθη, αλλά δεν τα τιμωρήσαμε” είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Κλοπ έφτασε στο σημείο να μιλήσει ακόμα και για τον “Θεό”, λέγοντας ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πλευρό της Σίτι.

“Απλά δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με αυτόν τον βαρύ άνεμο (σ.σ. για το άνεμο στο ματς με την Έβερτον). Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι ο Θεός είναι οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι και ότι θα κάνει τα πάντα για να μας σταματήσει. Δεν μπορείς να κερδίσεις ενάντια στον Θεό. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να παραδεχτούμε ότι σημείωσαν δύο γκολ. Εμείς δεν το κάναμε και αυτό μετράει. Γύρω από την εστία τους νομίζω ότι δημιουργήσαμε αρκετά, αλλά δεν τελειώσαμε τις καταστάσεις. Δεν ήμασταν ακριβείς”.

Τα είχε όλα ο Κλοπ, χτύπησε και ο Χένερσον

Αν υπάρχει μία δικαιολογία που εν μέρει είναι βάσιμη για την αγωνιστική πτώση της ομάδας είναι οι τραυματισμοί από χτυπήματα αντιπάλων. Ο νέος τραυματισμός του Χέντερσον, πάντως, δεν αποτελεί θέμα ατυχίας, καθώς είναι μυϊκός. Ένας ακόμη στη σεζόν.

«Είναι πολύ σοβαρό που χάνουμε και τον Χέντερσον, αλλά έχουμε επιλογές. Πρέπει να φτιάξουμε το παιχνίδι μας και να προχωρήσουμε σε αρκετές αλλαγές. Φαίνεται πως είναι σοβαρό αυτό που έχει ο Χέντερσον. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα δούμε αύριο τι ακριβώς έχει», ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ