ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: «Δεν παίζει ούτε με Αταλάντα ο Μπενζεμά»

Χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά θα αγωνιστεί και κόντρα στην Αταλάντα η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επιβεβαίωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά το ματς με τη Βαγιαδολίδ.

Ζιντάν: «Δεν παίζει ούτε με Αταλάντα ο Μπενζεμά»

Το τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει περισσότερο με νοσοκομείο παρά με ποδοσφαιρική ομάδα. Και πως να μη συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που έχουν σταδιακά περισσότερες από οκτώ απουσίες ανά ματς. Η «βασίλισσα», άλλωστε, έχει μετρήσει συνολικά 41 τραυματισμούς σε 20 παίκτες φέτος. Αν μη τι άλλο ένα πολύ υψηλό νούμερο για μια ομάδα χωρίς το μεγάλο ρόστερ του παρελθόντος. Στο παιχνίδι κόντρα στη Βαγιαδολίδ η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν παρατάχθηκε χωρίς 9 παίκτες. Ωστόσο, πήρε το τρίποντο και πλησίασε περισσότερο στην κορυφή την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κι ας το έκανε χωρίς τον πρώτο της σκόρερ. Τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός υποφέρει από ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό εδώ και μέρες. Μάλιστα, δεν ήταν σίγουρο ότι θα προλάβει να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Champions League κόντρα στην Αταλάντα (24/2). Οι χειρότεροι φόβοι των οπαδών της Ρεάλ τελικά επιβεβαιώθηκαν δια στόματος Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του συμπατριώτη του μετά το ματς με τη Βαγιαδολίδ. Όπως τόνισε η αποθεραπεία του πηγαίνει καλύτερα, αλλά δε θα αγωνιστεί κόντρα στους Ιταλούς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Μπενζεμά

«Ο Μπενζεμά πάει καλύτερα, δε θα ρισκάρουμε»

«Η αποθεραπεία του Μπενζεμά πηγαίνει καλύτερα, αλλά δε θα ρισκάρουμε να τον βάλουμε κόντρα στην Αταλάντα. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη σεζόν μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν. Παράλληλα, ο «Ζιζού» τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά της στο γήπεδο και να μη κοιτάζει τι κάνουν οι άλλοι. Υπενθυμίζεται ότι η «βασίλισσα» βρίσκεται στο -3 με ματς περισσότερο από την συμπολίτισσα Ατλέτικο, που είναι στην κορυφή της La Liga.

«Είναι μια σημαντική νίκη, η τέταρτη συνεχόμενη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, χωρίς να κοιτάμε τους άλλους. Πιστεύω ότι τα πάμε πολύ καλά, έχουμε συνέχεια στα αποτελέσματα μας και αυτό είναι σημαντικό. Οι τραυματισμοί υπάρχουν, αλλά οι παίκτες που αγωνίζονται προσφέρουν. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, η Βαγιαδολίδ χρειαζόταν βαθμούς. Εμείς θα παίζουμε στα όρια μας σε κάθε ματς. Ξέρουμε ότι ο Κασεμίρο μπορεί να σκοράρει κι αυτό έκανε και σήμερα (σ.σ χθες). Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και για το ότι κρατήσαμε το μηδέν», είπε ο Ζιντάν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ