ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Το πήρε πάνω του ο Κριστιάνο – Χαμογέλασε η Γιουβέντους (vid)

Ο Κριστιάνο με 2 κεφαλιές βοήθησε τα μέγιστα τη Γιουβέντους να επιστρέψει στις νίκες, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Κροτόνε με 3-0.

Το πήρε πάνω του ο Κριστιάνο – Χαμογέλασε η Γιουβέντους (vid)

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A, η Γιουβέντους, υποδέχθηκε την Κροτόνε στο Τορίνο. H “μεγάλη κυρία” επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις κερδίζοντας με 3-0. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο, ο οποίος σκόραρε 2 γκολ και έχασε ευκαιρίες για το χατ τρικ. Έτσι, η ομάδα του Πίρλο έφτασε τους 45 βαθμούς και βρίσκεται 8 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία μετράει έναν αγώνα παραπάνω. .

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Πίρλο σε αντίθεση με το ματς με την Πόρτο επέλεξε να χρησιμοποιήσει 3 παίκτες στη μεσαία γραμμή. Ειδικότερα, Μπεντανκούρ, Ράμσεϊ και Μακένι συνέθεταν την τριάδα.

Η Κροτόνε απείλησε πρώτη με τον Κρέτσκα να μην εκμεταλλεύεται το γλίστρημα του Ντανίλο και να πλασάρει λίγο άουτ. Η Γιουβέντους είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δυσκολευόταν να παίξει ανάμεσα στις γραμμές.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μία ατομική ενέργεια του Κιέζα στο 25ο λεπτό για να απειλήσουν με τη σειρά τους. Οι φιλοξενούμενοι. αμύνονταν με 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα και με κοντά τις γραμμές τους. Αυτό προβλημάτιζε τη δημιουργία των γηπεδούχων.

H Γιουβέντους κατάφερε τελικά να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα στο 38ο λεπτό. Σκόρερ ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σάντρο πέτυχε το 1-0. Ο Κριστιάνο είχε πάρει φόρα και πέτυχε 7 λεπτά αργότερα και 2ο γκολ. Ξανά με κεφαλιά – αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Ράμσεϊ.

Αύτη ήταν η 22η διαφορετική ομάδα της Serie Α κόντρα στην οποία έχει σκοράρει ο Ρονάλντο. Έτσι, μετράει γκολ κόντρα σε κάθε ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος που έχει αντιμετωπίσει. Παράλληλα, ο Πορτογάλος έχει σκοράρει πια κόντρα σε 78 διαφορετικές συλλόγους στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον 36χρονο να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία για χατ-τρικ στο 45+4.

Δεν κινδύνεψε ποτέ η Γιουβέντους

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Κροτόνε επιχείρησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της αλλά πέρα από κάποια κερδισμένα φάουλ δεν πέτυχε κάτι άλλο.

Το παιχνίδι είχε ανοίξει για τα καλά και ο Κριστιάνο έβρισκε αρκετούς χώρους. Ωστόσο, στο 64΄νικήθηκε από τον Κορντάζ σε φάση τετ α τετ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μακένι “έστειλε το παιχνίδι για ύπνο” με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

H Γιουβέντους δεν ήταν διατεθειμένη να σταματήσει στα 3 γκολ. Στο 75ο λεπτό, ο Ράμσεϊ δεν κατάφερε από το ύψος του πέναλτι να νικήσει τον Κορντάζ.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, οι 2 ομάδες είχαν χάσει εντελώς την τακτική τους πειθαρχία με τα κενά στη μεσαία γραμμή να είναι τεράστια. Ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα όσον αφορά το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ