ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Η Λίβερπουλ θέλει… διαμαντάκι της Γκλάντμπαχ!

Η Λίβερπουλ έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ευρώπη και ψάχνει ταλεντάκια, με τον Νεοχάους της Γκλάντμπαχ να είναι στο ραντάρ της.

Η Λίβερπουλ θέλει… διαμαντάκι της Γκλάντμπαχ!

Η Λίβερπουλ έχει βάλει για τα καλά στο ραντάρ της τον Φλοριάν Νεοχάους της Γκλάντμπαχ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα Μέσων του νησιού, οι «reds» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον ταλαντούχο κεντρικό της γερμανικής ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει απλωμένα τα… δίχτυα του στην πατρίδα του και τα διαπιστευτήρια για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικά. Φέτος, ειδικά, «χαζεύει» κόσμο και κοσμάκη. Σε 21 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μετράει τέσσερα γκολ. Τόσα είχε σημειώσει σε 30 αγώνες την περασμένη σεζόν, δείχνοντας πως αν μη τι άλλο είναι σε φόρμα. Πάντως, το στυλ του αρέσει πολύ στον Γερμανό τεχνικό. Είναι πολυεργαλείο. Μπορεί να παίξει στο κέντρο, να μαρκάρει, να πάρει ρόλο οργανωτή, να επιτεθεί ενώ έχει δείξει καλά σημάδια στο αριστερό άκρο του κέντρου. Η αξία του έχει γνωρίσει απότομη αύξηση, καθώς τώρα κοστολογείται στα 38 εκατομμύρια, τιμή διόλου απαγορευτική για τη Λίβερπουλ. Να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του λήγει το 2024.

Πάντως, ο ίδιος δεν φαίνεται να «χαλιέται» από τις φήμες, αφού δεν τις διέψευσε. Μάλιστα, κληθείς να σχολιάσει όλα τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Λίβερπουλ περιορίστηκε σε μία άκρως διπλωματική απάντηση. «Δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί». Τόσο απλό και όμως αρκετά… ποδοσφαιρικό. Κι αυτό γιατί περισσότερο μοιάζει με ντρίμπλα παρά με σαφή απάντηση. Ο παίκτης σέβεται την ομάδα του και δεν επιβεβαιώνει κάτι, αλλά το ότι το αφήνει μετέωρο, σημαίνει πως η κρούση από τη Λίβερπουλ έχει γίνει ήδη.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Και στο βάθος… Οκάμπος για τη Λίβερπουλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία ένα από τα ονόματα που τριβελίζει έντονα το μυαλό του Κλοπ είναι αυτό του ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης, Λούκας Οκάμπος. Ο 26χρονος τη φετινή σεζόν αριθμεί επτά γκολ με τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα από την Ανδαλουσία. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στα φτερά της επίθεσης όσο και ως επιτελικός μέσος.

Η τιμή του προσδιορίζεται στα 65 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που για την ώρα προκαλεί αντιστάσεις στις τάξεις των «Κόκκινων». Όπως τονίζει το ρεπορτάζ η Λίβερπουλ σκέφτεται να προσφέρει τον Μιναμίνο ως αντάλλαγμα κατεβάζοντας την τιμή του Αργεντινού άσσου. Η Σεβίλλη είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται αρκετά για την απόκτηση του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως ο Μιναμίνο βρίσκεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Σαουθάμπτον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ