ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Ο Κουτίνιο τρέχει αλλά δεν προλαβαίνει το Κλάσικο

Ο Κουτίνιο δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό που τον κρατά στα πιτς και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι παρών στο Κλάσικο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κουτίνιο τρέχει αλλά δεν προλαβαίνει το Κλάσικο

Απών θα είναι ο Κουτίνιο από το Κλάσικο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου, ο Βραζιλιάνος σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο. Γι’ αυτό και ο Ρόναλντ Κούμαν θα προτιμήσει να τον προφυλάξει, παρά το γεγονός ότι τον χρειάζεται στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα έχει πέσει πάνω στον Βραζιλιάνο αλλά μάταια. Φήμες θέλουν το γόνατό του να έχει υποστεί υποτροπή και να χρειάζεται περαιτέρω φροντίδα. Βέβαια, η θεραπεία του προχωράει κανονικά, κάτι που ευθύνεται για την συνεχή αλλαγή εκτίμησης στη διάρκεια, που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στα γήπεδα. Αυτή παραμένει άγνωστη, καθώς οι γιατροί της ομάδας έχουν πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση του ποδιού του όταν ξαναπατήσει χορτάρι. Κατά πόσο, δηλαδή, θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και αν θα μπορεί να «βγάζει» αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι τη φετινή σεζόν, ο Κουτίνιο έχει αγωνιστεί μόλις 12 φορές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα έχει μετρήσει μόλις δύο γκολ. Πρόκειται για φτωχό απολογισμό, ειδικά αν θυμηθεί κανείς την πορεία του στη Μπάγερν Μονάχου. Οκτώ τέρματα σε 23 παιχνίδια, ενώ η συνεισφορά του ήταν τεράστια στην πορεία των Βαυαρών εκείνη τη σεζόν.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Κουτίνιο

Θα παραμείνει στη Βαρκελώνη ο Κουτίνιο;

Οι σειρήνες, πάντως, αποχώρησης του Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν. Η παραμονή του κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιη. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι επιδόσεις του δεν είναι ικανοποιητικές και ο Ρόναλντ Κούμαν δεν δείχνει να «τρελαίνεται» μαζί του.

Σίγουρα, φυσικά, κανένας από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα δεν σκοπεύει να του βάλει «πωλητήριο» αν δεν επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ