ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λέστερ

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς είναι μια πονηρή… αλεπού!

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς κάνει σεζόν... καριέρας με τη Λέστερ, ετοιμάζεται για τα... αστέρια και «πιέζει» τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον συμπεριλάβει στις επιλογές του EURO.

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς είναι μια πονηρή… αλεπού!

Η Λέστερ θα μπορούσε να πεις κανείς ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν στην Premier League. Όσο έκπληξη βέβαια μπορεί να αποτελεί μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Τότε βέβαια τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Οι «αλεπούδες» βρέθηκαν από το πουθενά εκεί. Τώρα τα πάντα λειτουργούν βάσει πλάνου. Ο Μπρένταν Ρότζερς κλείνει πλέον δύο χρόνια στην ομάδα και κάθε χρόνο πηγαίνει και καλύτερα. Πέρσι έχασε το Champions League για λίγο, αλλά φέτος μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει το ταξίδι στα «αστέρια». Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός ταυτόχρονα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει παίκτες άγνωστους στο ευρύ κοινό. Όπως είναι και ο Χάρβεϊ Μπαρνς.

Ο 23χρονος Άγγλος δεν είναι Τζέιμι Βάρντι. Δεν είναι Τζέιμς Μάντισον. Δεν είναι Ριγιάντ Μαχρέζ, που αγωνιζόταν στη Λέστερ όταν πήρε το πρωτάθλημα. Είναι μια εντελώς δική του περίπτωση. Ένας ποδοσφαιριστής που «ξεφύτρωσε» σχεδόν από το πουθενά. Στη Λέστερ βρίσκεται από το 2016, αλλά μέχρι και την έλευση του Ρότζερς δεν… υπήρχε. Γι’ αυτό, άλλωστε, και βρέθηκε τρεις σερί χρονιές ως δανεικός. Πρώτα στην Μίλτον Κέινς Ντονς της τρίτης κατηγορίας, κι έπειτα στις Μπάρνσλεϊ και Γουέστ Μπρομ. Εκεί ξεχώρισε και τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στις «αλεπούδες». Από εκεί άρχισε η… εκτόξευση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαρνς

Ο Μπαρνς ήταν καλός πέρσι, αλλά φέτος… εκτοξεύθηκε

Από πέρσι είχε δείξει δείγματα του ταλέντου του. Εξάλλου μέτρησε 7 γκολ και 9 ασίστ σε 42 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν από τους πιο χρήσιμους παίκτες της ομάδας. Φέτος, όμως, το status του από χρήσιμος άλλαξε σε καίριος. Ο Μπαρνς πατάει περισσότερο περιοχή, έχει γίνει πιο επιθετικός, πιο απειλητικός. Γι’ αυτό και κάνει τη σεζόν της καριέρας του. Βρισκόμαστε στο Φλεβάρη κι έχει ήδη 13 γκολ και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η παραγωγικότητα του έχει εκτοξευθεί. Μόνο ο Βάρντι μετράει περισσότερα γκολ από εκείνον και η διαφορά τους είναι στο ένα μόλις γκολ.

Στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα την Κυριακή (21/2) οδήγησε τη Λέστερ στη νίκη με γκολ και ασίστ. Ο Άγγλος έχει συμμετοχή σε 9 γκολ (6 τέρματα, τρεις ασίστ) στα τελευταία 11 ματς των «Αλεπούδων». Είναι πάντα μια απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Μετράει περισσότερα γκολ από τους Ράσφορντ, Στέρλινγκ, Σάντσο, Γκρίλις και τον συμπαίκτη του Τζέιμς Μάντισον. Ήδη στην Αγγλία, ο περισσότερος κόσμος αλλά και ο Τύπος ασκούν πίεση στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον συμπεριλάβει από… τώρα στα πλάνα του για το EURO. Ο Μπαρνς έχει μόλις μια συμμετοχή με την εθνική Αγγλίας κι αυτή μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Ωστόσο, έχει βάλει κάτω το κεφάλι. Δουλεύει ασταμάτητα, βελτιώνεται. Το βέβαιο είναι πως πλέον ταβάνι του είναι μόνο ο ουρανός…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ