ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Τα ρεκόρ της Σίτι δεν… αγγίζουν τη Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι πηγαίνει... τρένο τη φετινή σεζόν, αλλά στις τάξεις του αντίπαλου δέοντος, της Γιουνάιτεντ, δεν ασχολούνται καν όπως δήλωσε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Τα ρεκόρ της Σίτι δεν… αγγίζουν τη Γιουνάιτεντ!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιθανώς η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον πλανήτη. Μετράει συνολικά 18 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Μια ασύλληπτη επίδοση, που γίνεται ακόμα καλύτερη αν αναφερθεί ότι σε αυτές τις 18 νίκες έχει κρατήσει το μηδέν πίσω στις 12. Έτσι, οι «πολίτες» είναι ξεκάθαρα πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League. Εξάλλου, βρίσκονται στο +10 από τη δεύτερη και συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, την οποία έριξαν από την κορυφή στις 26 Ιανουαρίου.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» από τη μεριά τους εδώ και λίγο καιρό δεν τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά. Η νίκη τους κόντρα στη Νιούκαστλ (3-1) την Κυριακή (21/2) ήταν μόλις η δεύτερη στα τελευταία τους έξι ματς στην Αγγλία. Βίος αντίθετος δηλαδή με εκείνον τη Σίτι. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Μάρκους Ράσφορντ, κανείς στην ομάδα δε… νοιάζεται για τα ρεκόρ των «Πολιτών». Το μόνο που τους νοιάζει είναι η δική τους βελτίωση και οι δικές τους εμφανίσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Ράσφορντ Γιουνάιτεντ

Τι δήλωσε ο Ράσφορντ για τη Γιουνάιτεντ

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και τις εμφανίσεις μας. Πιστεύω ότι όλοι τη σεζόν λέμε πως είμαστε μια ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς, παίρνει μαθήματα για τους εαυτούς μας σε κάθε ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εμάς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Ουσιαστικά αυτό θα μας κάνει να κερδίζουμε περισσότερα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράσφορντ μετά τη νίκη με τη Νιούκαστλ.

Παράλληλα, ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι αυτό, ρωτήθηκε για την εξαιρετική φετινή σεζόν του. Ήδη μετράει 18 γκολ σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και κυνηγάει το περσινό ρεκόρ καριέρας του, τα 22 γκολ που είχε πετύχει σε 44 παιχνίδια. Ο Ράσφορντ εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα σπάσει το ρεκόρ του. Παρόλα αυτά τόνισε ότι αυτό που τον νοιάζει περισσότερο είναι οι νίκες της Γιουνάιτεντ τη δεδομένη στιγμή.

«Ναι, σίγουρα. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι περισσότερο από την προηγούμενη σεζόν. Βέβαια είναι κάτι στο οποίο δε δίνω ιδιαίτερη σημασία, αλλά αν συμβεί θα είμαι χαρούμενος. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρουμε αυτό που πήραμε και σήμερα (σ.σ χθες), νίκες. Τώρα πρέπει να κάνουμε αποκατάσταση και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι μας στο Europa League», δήλωσε ο Ράσφορντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ