ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Υπόθεση ενός ημιχρόνου η πρόκριση για τη Μπάγερν (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν σαρωτική κόντρα στη Λάτσιο, της οποίας και επικράτησε με το ευρύ 4-1 μέσα στο «Ολίμπικο» για το πρώτο ματς του ζευγαριού τους.

Υπόθεση ενός ημιχρόνου η πρόκριση για τη Μπάγερν (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου χρειαζόταν μόλις 45 λεπτά για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί ισοπέδωσαν με 4-1 τη Λάτσιο μέσα στο «Ολίμπικο» και έκαναν το πρώτο βήμα για τους «8».

Ο Λεβαντόφσκι ήταν ο MVP της ομάδας του και όχι μόνο επειδή σημείωσε το πρώτο της γκολ. Αλλά επειδή έγραψε ιστορία, πετυχαίνοντας το 72ο γκολ του στο θεσμό. Ένα γκολ, που τον έφερε στην τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ασταμάτητος «Λέβα», ασταμάτητη Μπάγερν

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «χτύπησε». Εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας της Λάτσιο και αφού προσπέρασε τον αντίπαλο κίπερ έγραψε το 1-0.

Η Μπάγερν όμως δεν έμεινε εκεί. Στο 24′ ο Μουσιάλα έγινε κάτοχος της μπάλας και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-0.

Στο 42ο λεπτό ο Σανέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, μετά από ακόμα μία αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο και βρήκε τη Μπάγερν να προηγείται με τρία γκολ διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο αγριεμένοι και με αυτογκόλ του Ακέρμπι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η Λάτσιο, όμως, θα ανέκαμπτε. Έστω και προσωρινά. Στο 49′ ο Κορέα με προσωπικό του γκολ μείωσε σε 4-1.

Στο 80′ η Μπάγερν έγινε ξανά απειλητική. Και φυσικά ποιος άλλος θα απειλούσε; Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός έπιασε φοβερό σουτ αλλά ο Ρέινα του είπε «όχι».

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι η Μπάγερν πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη μέσα στη Ρώμη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ