ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Δεν είχε Μπενζεμά η Ρεάλ, είχε Μεντί (vid)

Η Αταλάντα κρατούσε για 85 λεπτά το μηδέν στην άμυνα όμως οι Ιταλοί υπολόγιζαν χωρίς τον Μεντί... με τον Γάλλο να χαρίζει μεγάλη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν είχε Μπενζεμά η Ρεάλ, είχε Μεντί (vid)

Οι βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζονται με τα φώτα απόψε να πέφτουν στο Μπέργκαμο. Εκεί η Αταλάντα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι φιλοξένησε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ιταλία ενόψει του επαναληπτικού στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Από την άλλη οι Ιταλοί ήξεραν εξαρχής από τη κλήρωση πως ο αντίπαλος τους στη φάση των «16» ήταν ένα τεράστιο εμπόδιο.

Η αναμέτρηση στο ξεκίνημά της βρήκε τον Ζινεντίν Ζιντάν να παρατάσσει όλα τα διαθέσιμα όπλα του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γάλλος έκανε την έκπληξη ρίχνοντας τη μάχη σε ρόλο αντί – Μπενζεμά τον Ίσκο, έναν ποδοσφαιριστή που παραδοσιακά αγωνίζεται πίσω από τους επιθετικούς. Αυτό έκανε το σχήμα του πιο ευέλικτο όμως ουσιαστικά λιγότερο επικίνδυνο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αταλάντα Ρεάλ Μαδρίτης

Από πλευράς της η Αταλάντα μην έχοντας απουσίες προσπάθησε εξαρχής να πιέσει τον αντίπαλο και να διατηρήσει τη μπάλα στα… πόδια της. Στο 17ο λεπτό του αγώνα ωστόσο οι ισορροπίες άλλαξαν. Η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε γρήγορα στην κόντρα με τον Μεντί να γίνεται κάτοχος της μπάλας σε πλεονεκτική θέση. Ο Γάλλος αμυντικός ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Φρόιλερ με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει χωρίς δεύτερη σκέψη τη κόκκινη κάρτα στον Ελβετό.

Ένας Μεντί όλη η Ρεάλ Μαδρίτης απόψε

Η απόφαση αυτή έφερε μοιραία το παιχνίδι στο ένα μισό του γηπέδου. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να φθάσει στα δίχτυα της Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι είδαν τα πράγματα να γίνονται ακόμη χειρότερα στη συνέχεια με τον Ζαπάτα να βγαίνει εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 με τη μεγάλη φάση να ανήκει στους φιλοξενούμενους. Ο Κασεμίρο με κεφαλιά προσπάθησε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία όμως ο Γκολίνι αρνήθηκε στον Βραζιλιάνο.

Στην επανάληψη το σκηνικό έγινε ακόμη πιο μονότονο. Οι Μαδριλένοι κατασκήνωσαν στη περιοχή της Αταλάντα και με υπομονή προσπάθησαν να βρουν την ευκαιρία να απειλήσουν. Η καλά στημένη ομάδα του Γκασπερίνι για μεγάλο χρονικό διάστημα κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους. Στο 53′ ο Βινίσιους σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με τον Βραζιλιάνο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Η είσοδος του Ίλιτσιτς από πλευράς γηπεδούχων δεν άλλαξε ιδιαίτερα τα πράγματα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο προσπάθησε με σωστό αμυντικό πλάνο να κρατήσει τη Ρεάλ μακριά από το γκολ. Και εκεί που όλοι έβλεπαν το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο δίχως ο Μεντί να χαλάσει τα σχέδια. Ο Γάλλος αμυντικός στο 86′ πήρε το όπλο του και έριξε στο καναβάτσο τους Ιταλούς με εκπληκτικό γκολ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Μαδριλένους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη που τους δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ