ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ το πήρε απόφαση ότι ο Σάντσο θα φύγει!

Ο Τζέιντον Σάντσο βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρηση από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι, με τους Βεστφαλούς να τσεκάρουν ήδη εναλλακτικές.

Η Ντόρτμουντ το πήρε απόφαση ότι ο Σάντσο θα φύγει!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Τζέιντον Σάντσο βρέθηκε μια «ανάσα» από το να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και βρισκόταν αρκετά κοντά. Τον είχαν σχεδόν πείσει να αφήσει τη Γερμανία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ωστόσο, οι Βεστφαλοί είχαν αντίθετη άποψη. Τον κράτησαν στην ομάδα, τον έκαναν να μη σκέφτεται τους «Κόκκινους Διαβόλους». Παρέμεινε στη γερμανική ομάδα και ετοιμάστηκε για τη φετινή σεζόν. Το ξεκίνημα της, όμως, μόνο ιδανικό δεν ήταν για τον ίδιο.

Ο Σάντσο μπήκε πολύ νωχελικά στην αρχή της σεζόν. Έδειχνε να είναι μια ταχύτητα πίσω σε σχέση με πέρσι και να έχει ελάχιστες πρωτοβουλίες στο επιθετικό κομμάτι για την Ντόρτμουντ. Μέχρι τις 3/1 δεν είχε καν σκοράρει. Από εκεί κι έπειτα είναι μια άλλη ιστορία. Ο Άγγλος έχει πάρει τα πάνω του και θυμίζει τον περσινό καλό εαυτό του. Κάπως έτσι επέστρεψε και η φημολογία περί αποχώρησης του το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, η «Bild» διέψευσε αγγλικά δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην ενδιαφέρεται θέρμα για τον ίδιο. Παράλληλα, μάλιστα, αποκάλυψε ότι στις τάξεις της Ντόρτμουντ το έχουν πάρει απόφαση ότι θα αποχωρήσει ο Σάντσο και προετοιμάζονται για το μέλλον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Σάντσο

Ψάχνουν ήδη αντικαταστάτη του Σάντσο στην Ντόρτμουντ

Οι Βεστφαλοί από το καλοκαίρι θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους. Τον Μάρκο Ρόζε, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Γκλάντμπαχ. Ο ίδιος φέρνει τις ιδέες του και το δικό του στυλ στην ομάδα. Παράλληλα, φέρνει και προτάσεις για την ενίσχυση της. Ο Γερμανός τεχνικός, σύμφωνα με το γερμανικό Μέσο, έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός εξτρέμ. Ήδη στην ομάδα υπάρχουν οι Σάντσο, Μπραντ, Ρόις, Αζάρ και Ρέινα που μπορούν να αγωνιστούν στα πλάγια.

Ωστόσο, ο Ρόζε ζήτησε κι άλλον παίκτη. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η «Bild» θα μπορέσει να μειώσει τις επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης απώλειας του Σάντσο. Από τη μεριά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μεν άλλες προτεραιότητες, αλλά δεν θα έλεγε «όχι» στην περίπτωση να αποκτήσει τον Σάντσο. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, η Ντόρτμουντ θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις τις, που έφταναν τα 108 εκατομμύρια λίρες το περασμένο καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ