ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο: «Σας προκαλώ να βρείτε προπονητή!»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προκαλεί όλους όσοι τον θέλουν εκτός Τότεναμ να βρουν τον αντικαταστάτη του αν βέβαια υπάρχει κάποιος καλύτερος...

Μουρίνιο: «Σας προκαλώ να βρείτε προπονητή!»

Τον τελευταίο καιρό η Τότεναμ δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι ο προπονητής. Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στο Λονδίνο. Με τα ΜΜΕ της Αγγλίας ήδη να τον έχουν στην πόρτα της εξόδου από τους «Σπερς».

Ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται πως ανησυχεί και ιδιαίτερα. Έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και η αυτοπεποίθησή του είναι πάντοτε στο ζενίθ της. Γι’ αυτό άλλωστε και τον αποκαλούν Special One. Ο Πορτογάλος τεχνικός για ακόμα μια φορά τραβάει την προσοχή με όσα λέει στον Τύπο.

Ο Μουρίνιο γνωρίζει ότι το τέλος του από την Τότεναμ πλησιάζει. Αν δεν φέρει θετικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε θα απομακρυνθεί. Ακόμα κι αν η ομάδα του Λονδίνου πρέπει να βγάλει πολλά χρήματα από τα ταμεία της για να τον αποζημιώσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Μουρίνιο

Από ότι φαίνεται, η επικείμενη πρόκριση επί της Βόλφσμπεργκερ στο Γιουρόπα Λιγκ δεν θα τον σώσει. Τώρα, αν καταφέρει και φτάσει πολύ κοντά στο τρόπαιο ή το κατακτήσει, θα μιλήσουμε διαφορετικά. Διότι η διοίκηση εύλογα θα… συγκινηθεί αν ο Μουρίνιο φέρει ευρωπαϊκό τρόπαιο στον σύλλογο.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήδη συζητιέται για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ένα όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Λειψίας. Η γερμανική ομάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από τη Λίβερπουλ.

Τι δήλωσε ο Μουρίνιο

Στο θέμα μας, ο Μουρίνιο έκανε ορισμένες δηλώσεις προκαλώντας να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. «Προκαλώ να βρείτε έναν προπονητή. Ο οποίος στο τέλος της καριέρας του, όπως εγώ, μπορεί να σας πει ότι ο ουρανός ήταν πάντα γαλανός και ποτέ γκρίζος, συννεφιασμένος ή σκοτεινός.

Εκτός αν μιλάμε για προπονητές που ήταν πάντα σε ομάδες που κυριαρχούσαν στα πρωταθλήματά τους. Τότε ναι, είναι δύσκολο να έχεις άσχημες στιγμές. Αλλά νομίζω ότι όσα συμβαίνουν δείχνουν πόσο καλή είναι η καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος με όσα συμβαίνουν; Όχι. Είμαι σε κατάθλιψη; Καθόλου. Νομίζω ότι είναι μια ακόμη πρόκληση και θα βγούμε σύντομα από την κρίση».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ