ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Όταν ο Κέπα έριξε… άκυρο στην αλλαγή του Σάρι! (vid)

Ο Κέπα, μια μέρα σαν σήμερα (24/2), είχε αρνηθεί να γίνει αλλαγή από τον Μαουρίτσιο Σάρι, «τρελαίνοντας» τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο.

Όταν ο Κέπα έριξε… άκυρο στην αλλαγή του Σάρι! (vid)

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά ευτράπελα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Από απίθανα γκολ, απίθανα… αυτογκόλ, ό,τι μπορεί να βάλει ο νους του καθενός. Ωστόσο, σαν αυτό που είχε συνέβη σαν σήμερα (24/2) πριν από ακριβώς δύο χρόνια δύσκολα θα μπορούσαμε να βρούμε. Η Τσέλσι αντιμετώπιζε τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Καραμπάο Καπ, έχοντας τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της. Το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος της παράτασης ήταν ισόπαλο χωρίς σκορ και όδευε προς τα πέναλτι. Εκεί ο Ιταλός τεχνικός πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα του, Κέπα.

Ο έμπειρος προπονητής είχε τους λόγους του για να το κάνει αυτό. Βλέπετε, ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του ματς και μάλιστα είχε δεχτεί δύο φορές τις υπηρεσίες του ιατρικού επιτελείου των «μπλε». Έτσι, ο Σάρι πήρε την απόφαση να τον αντικαταστήσει. Σήκωσε από τον πάγκο τον Ουίλι Καμπαγιέρο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ήταν και σπεσιαλίστας στα πέναλτι, κάτι που αποτέλεσε έναν εξτρά λόγο για να μπει στο ματς. Ωστόσο, η αλλαγή δεν έμελλε να γίνει ποτέ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Κέπα

Η… παράνοια που ακολούθησε ανάμεσα σε Κέπα και Σάρι

Κι αυτό γιατί ο Κέπα απλά αρνήθηκε να αποχωρήσει. Παράκουσε τον προπονητή του και του έδειξε παραπάνω από μια φορές ότι δεν ήθελε να βγει από το ματς. Η κατάσταση έγινε… ροντέο. Ο Σάρι «τρελάθηκε» από τα νεύρα του και προσπαθούσε να πείσει τον ποδοσφαιριστή του να βγει, αλλά εκείνος δεν άκουγε. Ο Ιταλός τεχνικός κόντεψε να αποχωρήσει από το γήπεδο πάνω στο θυμό του, για να καταλάβετε σε τι κατάσταση τον είχε φέρει ο Ισπανός.

Τελικά, ο Κέπα έμεινε στο ματς, αλλά δεν έμελλε να δικαιωθεί για την κόντρα του. Δεν έγινε ήρωας. Έπιασε ένα πέναλτι στη διαδικασία, αλλά η Τσέλσι ηττήθηκε με 4-3 και είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να φεύγει με το τρόπαιο. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, βέβαια, κόπασε η κατάσταση. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δήλωσε πως όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση. Ο ίδιος θεωρούσε ότι ο Κέπα ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε να συνεχίσει, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας ένιωθε καλά και συνέχισε.

Βέβαια, από τη μεριά του ο ποδοσφαιριστής ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και κυρίως από τον Ουίλι Καμπαγιέρο, αλλά και από άπαντες στην Τσέλσι. «Ήταν ένα μεγάλο λάθος η κίνηση μου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη πέρα από τον προπονητή, την ομάδα και τον κόσμο, στον Ουίλι Καμπαγέρο. Ήθελα απλά να τελειώσω τον αγώνα», είχε δηλώσει τότε ο Κέπα.

Θυμηθείτε το… άκυρο του Κέπα στην αλλαγή:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ