ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Στο μυαλό του Κλοπ η αποχώρηση από τη Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρηση από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022, στοχεύοντας στην Εθνική Γερμανίας.

Στο μυαλό του Κλοπ η αποχώρηση από τη Λίβερπουλ!

Είναι σαφές τοις άπασι ότι η φετινή σεζόν της Λίβερπουλ δεν έχει πάει όπως την είχε οραματιστεί ο Γιούργκεν Κλοπ. Οι «κόκκινοι» πραγματικά απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους. Δεν είναι τυχαίο πως τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην 6η θέση της Premier League. Κινδυνεύουν μάλιστα να βρεθούν ακόμη χαμηλότερα. Την ίδια στιγμή έχουν τέσσερις συνεχόμενες ήττες και δείχνουν να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Επιβεβαίωση αυτών είναι και το γεγονός ότι φέτος μετρούν σε αυτό το διάστημα της σεζόν 33 βαθμούς λιγότερους από πέρσι. Αν μη τι άλλο μια τεράστια κατάρρευση.

Η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ είναι σίγουρα εκτός τίτλου και πλέον παλεύει να μη χάσει την τετράδα και το Champions League. Πέραν τούτου υπάρχει και μια έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός πριν από λίγο καιρό διέψευσε τα εν λόγω σενάρια. Ωστόσο, η «Bild» με δημοσίευμα της αναφέρει πως ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λίβερπουλ Κλοπ

Σκέφτεται αποχώρηση από τη Λίβερπουλ και Εθνική Γερμανίας καπάκι ο Κλοπ

Μάλιστα το γερμανικό Μέσο δίνει ποσοστό 68% στο να συμβεί αυτό και μόλις 32% το να παραμείνει στους «κόκκινους». Ο Κλοπ έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ, που λήγει το καλοκαίρι του 2024 κι ύστερα θα αποχωρήσει. Ωστόσο, η «Bild» αναφέρει πως ο ίδιος σκέφτεται όλο και περισσότερο την αποχώρηση το επόμενο καλοκαίρι. Να ολοκληρώσει δηλαδή μια ακόμη σεζόν κι ύστερα να αποτελέσει παρελθόν.

Όσον αφορά του μέλλον του, το γερμανικό Μέσο αναφέρει πως ο Κλοπ θα μπορούσε να σταματήσει να προπονεί για σχεδόν ένα εξάμηνο κι έπειτα να αναλάβει την εθνική Γερμανίας. Άλλωστε, το όνομα του ακούγεται έντονα για διάδοχος του Γιόακιμ Λεβ. Μετά το Μουντιάλ του 2022 ο προπονητής των «πάντσερ» θα αποχωρήσει και θα αναζητηθεί η διάδοχη κατάσταση. Ο Κλοπ μοιάζει ιδανικός στα μάτια της γερμανικής Ομοσπονδίας και θέλουν να του δώσουν το χρίσμα και ενόψει του EURO 2024, το οποίο και θα φιλοξενήσουν.

Μάλιστα, η «Bild» τονίζει ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει έναν «πονοκέφαλο» στον Γερμανό τεχνικό και δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει ακόμα και το καλοκαίρι του 2021. Πάντως, σημαντικό ρόλο στην απόφαση για το μέλλον του θα παίξει και η σύζυγος του, Ούλα. Η ίδια φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη από τη ζωή στο Λίβερπουλ κι αυτό μπορεί να αποτελέσει έναν ενθαρρυντικό παράγοντα για την παραμονή του Κλοπ μέχρι και τη λήξη του συμβολαίου του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ