ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

10 ομάδες είναι τώρα στα κυβικά του Χάαλαντ!

Ο Ραϊόλα μίλησε για το μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Χάαλαντ και αποκάλυψε ότι 10 ομάδες στην Ευρώπη μπορούν να τον αντέξουν οικονομικά.

10 ομάδες είναι τώρα στα κυβικά του Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει ακάθεκτος να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και παράλληλα να προσελκύει τις ομάδες που τον κοιτούν και επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους. Κάθε φορά που ο Νορβηγός σκοράρει, όλοι η Ευρώπη είναι ξανά στα πόδια του. Τι κι αν είναι ακόμα ποδοσφαιρικά έφηβος, ο Έρλινγκ Χάαλαντ με συνέπεια τραβάει συνεχώς όλα τα φώτα πάνω του. Και μαζί με αυτά και το μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Μπορεί το προηγούμενο καλοκαίρι τα πράγματα να ήταν πιο απλά. Αφού μόλις είχε πάρει τη μεταγραφή του στη Ντόρτμουντ. Φέτος όμως θα είναι διαφορετικά. Και ήδη γίνεται πολύ μεγάλη κουβέντα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ρωτήθηκε και έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον του. Ο Ιταλός ατζένης ανέφερε ότι για τον Χάαλαντ υπάρχουν 10 ομάδες που μπορούν να τον αντέξουν οικονομικά. Και μάλιστα οι τέσσερις από αυτές, είναι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube 10 ομάδες είναι τώρα στα κυβικά του Χάαλαντ!

Ραϊόλα: «10 ομάδες για τον Χάαλαντ – Οι τέσσερις στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Μίνο Ραϊόλα, μιλώντας στο «BBC» για τον Χάαλαντ:  «Είναι προφανές, πως όλοι εξετάζουν την περίπτωση του Έρλινγκ, ώστε να γίνει ο μελλοντικός αστέρας της ομάδας τους, διότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να κάνει ότι αυτός σε αυτή την ηλικία. Θα είναι ένας από τους μελλοντικούς αστέρες της επόμενης δεκαετίας, με ποδοσφαιριστές όπως οι Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς και Μέσι να φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους.

Όλοι ψάχνουν τη νέα γενιά. Μόνο δέκα ομάδες μπορούν αυτή τη στιγμή, να διαθέσουν τα χρήματα και να τον αποκτήσουν, όπως επίσης και να του προσφέρουν το κατάλληλο εγχείρημα και πλάνο για να φύγει από την Ντόρτμουντ. Οι τέσσερις από αυτές τις ομάδες, αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 53χρονος ατζέντης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ