ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Τα είδε όλα η Μίλαν άλλα πέταξε στους «16»!

Η Μίλαν παραλίγο να τα κάνει όλα... θάλασσα, ο Ερυθρός Αστέρας τα έδωσε όλα όμως στο τέλος είδε τους «Ροσονέρι» να παίρνουν τη πρόκριση.

Τα είδε όλα η Μίλαν άλλα πέταξε στους «16»!

Το πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι έδειξε στη Μίλαν πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το τελικό 2-2 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς και με πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League να κρίνεται απόψε στο Μιλάνο. Οι «Ροσονέρι» υποδέχθηκαν τους Σέρβους με τον Στέφανο Πιόλι να ανακατεύει την τράπουλα λίγα 24ωρα μετά την βαριά ήττα από τη συμπολίτισσα Ίντερ για το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες για τους γηπεδούχους. Η Μίλαν μόλις στο 7′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Ερυθρού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κεσιέ με τον έμπειρο μέσο να σημαδεύει σωστά και να γράφει το 1-0. Τα πράγματα ωστόσο στη συνέχεια του αγώνα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι Μιλανέζοι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μίλαν Ερυθρός

Ο Ερυθρός Αστέρας ανέβηκε στο γήπεδο και με συντονισμένες προσπάθειες έψαξε τον δρόμο της ισοφάρισης. Λίγα λεπτά μετά το γκολ της Μίλαν ήρθε η μεγάλη φάση για τους Σέρβους. Ο Μπεν εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι χτυπώντας στο δοκάρι του Ντοναρούμα. Στο 24′ όμως οι δυο τους έγιναν ξανά πρωταγωνιστές με τον άσσο του Ερυθρού αυτή τη φορά να παίρνει το αίμα του πίσω.

Ο Μπεν έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής, σούταρε διαγώνια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιταλού πορτιέρο γράφοντας το 1-1. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους το παιχνίδι έδειξε απόλυτα ισορροπημένο με το αποτέλεσμα να κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο.

Ζορίστηκε η Μίλαν αλλά πήρε τη πρόκριση

Στην επανάληψη η είσοδος των Ρέμπιτς και Ζλάταν έδωσε άλλον αέρα στην Μίλαν. Το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πατήσουν περιοχή με τους Σέρβους ωστόσο να παραμένουν εξίσου απειλητικοί.

Η μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ήρθε στο 68′. Ο Σανόγκο βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το σουτ όμως ο Ντοναρούμα του είπε όχι με εκπληκτική απόκρουση. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είδαν τις πιθανότητές τους για πρόκριση να μειώνονται αισθητά. Ο Γκομπέλιτσιτς είδε για δεύτερη φορά τη κίτρινα κάρτα του διαιτητή και μοιραία άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Το παιχνίδι έμεινε σε λεπτές ισορροπίες μέχρι το φινάλε, ωστόσο εκεί η Μίλαν ήταν αυτή που χαμογέλασε. Οι «Ροσονέρι» μπορεί να μην εμφανίστηκαν καλοί απόψε όμως πήραν την ουσία δηλαδή τη πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ