ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ ενισχύει την άμυνα της μέσω… Φιορεντίνα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να ενισχύσει την άμυνα της κι έχει στο στόχαστρο τον Νίκολα Μιλένκοβτς της Φιορεντίνα, που κάνει εξαιρετική σεζόν.

Η Γιουνάιτεντ ενισχύει την άμυνα της μέσω… Φιορεντίνα!

Αντικειμενικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια εξαιρετική σεζόν, με βάση τα δεδομένα των προηγούμενων ετών. Δεν είναι τυχαίο πως μέχρι πριν λίγο καιρό διεκδικούσε ως ίση προς ίση τον τίτλο από τη συμπολίτισσα Σίτι. Οι τελευταίες γκέλες της, όμως, την έχουν φέρει στο -10 από τους «πολίτες» και δύσκολα μπορούν να τους κυνηγήσουν. Τα κακά τους αποτελέσματα βέβαια έχουν την εξήγηση τους. Βλέπετε, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αν και από τη μέση και μπροστά είναι εξαιρετικοί, έχουν θέματα στα μετόπισθεν.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν σκοράρει τα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League, έχοντας 52 σε 25 αγωνιστικές. Ταυτόχρονα, όμως, έχουν δεχθεί 32 τέρματα. Αν μη τι άλλο ένας μεγάλος αριθμός, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η Σίτι στα ίδια ματς έχει δεχθεί μόλις 15. Έτσι στη Γιουνάιτεντ πήραν την απόφαση να ενισχύσουν την άμυνα τους. Εδώ και καιρό τσέκαραν στόχους και σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρήκαν τον εκλεκτό τους. Αυτός είναι ο Νίκολα Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα προσόντα του Μιλένκοβιτς έχουν «τρελάνει» τη Γιουνάιτεντ

Ο Σέρβος στόπερ έχει από καιρό κεντρίσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στην Ιταλία. Πρόκειται για έναν δυναμικό κεντρικό αμυντικό ποΓιυ έχει πολύ καλές τοποθετήσεις, ενώ παρότι είναι πολύ ψηλός (1.95 μ.), είναι και σχετικά γρήγορος. Όπως ανέφερε ο Ρομάνο, η Φιορεντίνα απέρριψε μόλις πριν λίγο καιρό πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γουέστ Χαμ γι’ αυτόν. Ο 23χρονος αμυντικός βρίσκεται για μεγάλο διάστημα στα ραντάρ ομάδων της Premier League.

Ωστόσο, οι «βιόλα» απέρριψαν την πρόταση θεωρώντας πως μπορούν να πάρουν ακόμα περισσότερα χρήματα. Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022, οι απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας φτάνουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, είναι δύσκολο να λάβουν τόσα χρήματα. Πάντως, σύμφωνα με τον Ρομάνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για την απόκτηση του Μιλένκοβιτς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» τον παρακολουθούν εδώ και καιρό κι έχουν ήδη αποφασίσει να κινηθούν γι’ αυτόν. Βέβαια, θα πρέπει να τα βρουν και με τη Φιορεντίνα, αλλά θεωρείται κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ