ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Η Μίλαν έχει αρχίσει να… παραπατάει!

Η Μίλαν δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα, έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, και δείχνει να βρίσκεται σε... οριακό σημείο, προβληματίζοντας με την απόδοση της.

Η Μίλαν έχει αρχίσει να… παραπατάει!

Μέχρι πριν από περίπου 20 ημέρες, η Μίλαν ζούσε ένα όνειρο. Μια σεζόν κατά την οποία έδειχνε πως επέστρεψε στο υψηλότερο επίπεδο. Στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Εξάλλου, βρισκόταν στην κορυφή της Serie A, μπροστά από την συμπολίτισσα Ίντερ. Έδειχνε ικανή να το πάρει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει το Scudetto. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο κι έπειτα το όνειρο εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τους «ροσσονέρι». Η ομάδα του Μιλάνου, μετά και την ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρα, μετράει τέσσερα σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη. Κάτι που έχει να συμβεί από τον Μάρτιο του 2019, προτού καν βρεθεί στον πάγκο της ο Στέφανο Πιόλι.

Ο Ιταλός τεχνικός, από την… απόλυση της περσινής σεζόν, «μεταμόρφωσε» τη Μίλαν φέτος. Της έδωσε μαχητικό πνεύμα, την έκανε να παλεύει κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, να παίζει ακόμα και κόντρα στις πιθανότητες. Εξάλλου, από… ζόρια είχε πολλά. Χρειάστηκε να παίξει αρκετά παιχνίδια χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αγωνιζόμενη μάλιστα σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Οι τραυματισμοί ήταν αρκετοί και βρέθηκε να παίζει με ποδοσφαιριστές που ουσιαστικά δεν είχαν σταθερό ρόλο στο rotation, με παίκτες νεαρούς. Ωστόσο, οι «ροσσονέρι» έβρισκαν έναν τρόπο γλιτώνουν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μίλαν

Τα προβλήματα και τα αρνητικά ρεκόρ της Μίλαν

Πλέον, όμως, τις τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται πως αυτό έχει αλλάξει. Η Μίλαν δείχνει πιο κουρασμένη σε αυτό το σημείο, προβληματίζει αρκετά με την απόδοση της. Η ιταλική ομάδα ξέρει τον «δρόμο» της επιστροφής, αλλά θα είναι δύσκολο να τον ακολουθήσει. Δεν της το επιτρέπουν οι συνθήκες ουσιαστικά. Κι αυτό γιατί μέχρι και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες στις 28 Μαρτίου θα παίζει non stop. Ήδη τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη είναι αρνητικό ρεκόρ με τον Πιόλι, με το προηγούμενο να είναι τα τρία ματς. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό στον πάγκο των Μιλανέζων βρισκόταν ο Τζενάρο Γκατούζο.

Παράλληλα, αυτό δεν είναι το μόνο ανησυχητικό στατιστικό για τη Μίλαν. Βλέπετε, στα τέσσερα αυτά ματς έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις τρεις φορές, ενώ έχει δεχθεί 8 τέρματα. Μάλιστα, το τελευταίο γκολ της σε open play επιτεύχθηκε στις 7 Φεβρουαρίου κόντρα στην Κροτόνε. Από εκεί και πέρα τα γκολ τους έχουν προέλθει από δύο πέναλτι κι ένα αυτογκόλ. Σε εκείνο το παιχνίδι ήταν και η τελευταία φορά που οι «ροσσονέρι» κράτησαν και το μηδέν στην άμυνα τους. Πλέον, η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Ρόμα εκτός έδρας την Κυριακή (28/2) σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και θέλει πλέον να… ξυπνήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ