ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί και… χωρίς τον Ράμος η Ρεάλ!

Ο Σέρχιο Ράμος, ενόψει και του «σίριαλ» της ανανέωσης του, είναι εκτός λόγω τραυματισμού, αλλά η Ρεάλ τα καταφέρνει περίφημα και χωρίς αυτόν στη σύνθεση.

Μπορεί και… χωρίς τον Ράμος η Ρεάλ!

Εδώ και αρκετό καιρό το θέμα της ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος βρίσκεται στο προσκήνιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Εφόσον δεν ανανεωθεί, τότε ο Ισπανός στόπερ θα αποχωρήσει από της «βασίλισσα» μετά από 15 χρόνια. Κάτι, που οι Μαδριλένοι προφανώς δε θέλουν να συμβεί, καθώς μιλάμε για τον αρχηγό τους κι έναν παίκτη «σημαία» για τον σύλλογο. Ωστόσο, δεν μπορεί να του προσφέρει και το συμβόλαιο που θέλει. Τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι τα καλύτερα δυνατά και το μέλλον του Ράμος μοιάζει δυσοίωνο.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ισπανός στόπερ βρίσκεται έτσι κι αλλιώς εκτός λόγω τραυματισμού. Πολλοί θεώρησαν πως η απώλεια του από την άμυνα της «βασίλισσας» θα ήταν καταστροφική. Εξάλλου, η απουσία του τώρα ίσως αποτελούσε κι ένα… crash test για το μέλλον. Ωστόσο, η Ρεάλ έδειξε ότι τελικά μπορεί και χωρίς αυτόν. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ράμος ήταν στις 14 Ιανουαρίου, στην ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1 για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Από τότε δεν έχει παίξει ξανά. Στόχος του, βέβαια, είναι να επιστρέψει για τον επαναληπτικό με την Αταλάντα στις 16 Μαρτίου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ράμος

Τι έχει κάνει η Ρεάλ χωρίς τον Ράμος

Η «βασίλισσα» έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια χωρίς τον Ράμος απ’ όταν τραυματίστηκε. Από αυτά έχει χάσει μόλις δύο. Το ένα από αυτά, όμως, ήταν κόντρα στην Αλκογιάνο που σήμανε και τον αποκλεισμό των Μαδριλένων από το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ το άλλο ήταν από τη Λεβάντε εντός έδρας στο πρωτάθλημα (2-1) στις 30 Ιανουαρίου. Χωρίς τον Ράμος η Ρεάλ έχει νικήσει κατά σειρά τις Αλαβές (1-4), Ουέσκα (1-2), Χετάφε (2-0), Βαλένθια (2-0), Βαγιαδολίδ (0-1) και Αταλάντα (0-1). Στα παιχνίδια αυτά, η ομάδα της Μαδρίτης έχει κρατήσει το μηδέν τέσσερις φορές κι έχει δεχθεί 5 τέρματα.

Προφανώς η απώλεια του Ράμος είναι τεράστια, λόγω της κλάσης αλλά και της ηγετικής προσωπικότητας του. Ωστόσο, οι Βαράν και Νάτσο με τις έσχατες εμφανίσεις τους έχουν κάνει τους περισσότερους να μην… θυμούνται καν την απουσία του Ισπανού στόπερ. Κι αυτό το πρώτο crash test, χωρίς εκείνον στην άμυνα, μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη για την Ρεάλ, εφόσον αποφασίσει το καλοκαίρι να αποχωρήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ