ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

«Αστέρατος» Σάντσο οδηγεί την Ντόρτμουντ! (vid)

Η Ντόρτμουντ, με ηγέτη τον... κεφάτο Τζέιντον Σάντσο (γκολ και ασίστ), επικράτησε εύκολα της Αρμίνια Μπίλεφελντ (3-0) και μπήκε ξανά στο κόλπο της τετράδας.

«Αστέρατος» Σάντσο οδηγεί την Ντόρτμουντ! (vid)

Με τον Τζέιντον Σάντσο να κάνει πράγματα και θαύματα η Ντόρτμουντ επικράτησε άνετα με 3-0 της Αρμίνια Μπίλεφελντ και μπήκε ξανά στο κόλπο της τετράδας και του Champions League. Ο Άγγλος εξτρέμ με γκολ και ασίστ έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό για εκείνον 2021, ενώ ο Ρέινιερ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα των Βεστφαλών.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έλειπε μόνο το… γκολ στο πρώτο μέρος

Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά στο ματς κι απείλησε για πρώτη φορά στο 4′. Ο Μπέλινγχαμ βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Πίπερ μπλόκαρε το σουτ του. Στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Γκερέιρο πέρασε λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ρέινα έκανε το διαγώνιο πλασέ, με την ίδια όμως κατάληξη. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο 6′, η Μπίλεφελντ είχε κι αυτή την ευκαιρία της. Έπειτα από λάθος του Νταχούντ, ο Ντοάν βρήκε χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Χιτζ έδιωξε σταθερά το σουτ του Κούντσε από το ύψος της περιοχής. Παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά από το 15′ κι έπειτα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27′ για την επόμενη καλή στιγμή, με τους Βεστφαλούς να «αγγίζουν» το γκολ. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρέινα, ο Ορτέγκα έκανε κακή έξοδο και η μπάλα στρώθηκε στον Χούμελς, το σουτ του οποίου κοντραρίστηκε, ενώ αμέσως μετά η προσπάθεια του Ρόις κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ντόρτμουντ

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 33′, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά. Ο Σάντσο βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Ρέινα, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ μέσα από την περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σάντσο βρήκε τον Χάαλαντ στην περιοχή, αλλά ο Ορτέγκα απέκρουσε με το ένα χέρι το σουτ του. Στο 43′, η Αρμίνια έφτασε και αυτή κοντά στο γκολ. Ο Πριτλ έβγαλε τον Κόρντοβα μόνο του απέναντι στον Χιτζ, αλλά αυτός αστόχησε στο τετ α τετ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες πήγαν τελικά στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

«Καθάρισε» σε ένα δεκάλεπτο η Ντόρτμουντ

Ό,τι δεν είδαμε σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, το είδαμε με το ξεκίνημα του δευτέρου. Μόλις στο 48′, η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ. Ο Σάντσο έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια κι έστρωσε στον Νταχούντ, που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και εννιά λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Μάρκο Ρόις ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Πίπερ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Σάντσο ήταν εύστοχος στο πέναλτι κι έκανε το 2-0! Ντόρτμουντ

Η Αρμίνια δεν παράτησε το ματς και στο 62′ έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ. Ο Κλος επωφελήθηκε από τις κόντρες και σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα, η Ντόρτμουντ απείλησε, αλλά ο Ορτέγκα έδιωξε με το… κεφάλι (!) το σουτ του Ρόις μέσα από την περιοχή. Στο 81′, όμως, οι Βεστφαλοί βρήκαν ξανά δίχτυα. Ο Σάντσο έφυγε γρήγορα στην κόντρα, ο Χάαλαντ γύρισε στον νεοεισελθόντα Ρέινιερ κι εκείνος έκανε το 3-0 σε κενή εστία!

Με τη νίκη αυτή η Ντόρτμουντ έφτασε τους 39 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 5η θέση, στο -3 από την τετράδα. Από την άλλη η Αρμίνια Μπίλεφελντ έμεινε στους 18 βαθμούς μετά από 22 παιχνίδια και την 16η θέση, κινδυνεύοντας με υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Χιτζ, Μορέι (81′ Μενιέ), Τσαν, Χούμελς (85 Ζαγκαντού), Γκερέιρο, Νταχούντ (85′ Μπραντ), Μπέλινγχαμ, Ρέινα (69′ Αζάρ), Ρόις (81′ Ρέινιερ), Σάντσο, Χάαλαντ.

Αρμίνια Μπίλεφελντ (Ούβε Νόιχαους): Ορτέγκα, Μπρούνερ, Πίπερ, Νίλσον, Λάουρσεν, Πριτλ, Κούντσε (75′ Σούφερτ), Κόρντοβα (62′ Σιπλοκ), Ντοάν (75′ Οκουγκάουα), Βογκσλάμερ (62′ Γκεμπάουερ), Κλος (62′ Φλαπ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ