ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κασάνο: «Ο Κριστιάνο έχει αποτύχει στη Γιουβέντους»

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, χαρακτηρίστηκε ως αποτυχημένη από τον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος στάθηκε κυρίως στο Champions League.

Κασάνο: «Ο Κριστιάνο έχει αποτύχει στη Γιουβέντους»

Αν μη τι άλλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Σε αυτό δύσκολα μπορεί να υπάρξει αμφισβήτηση, δεδομένων και των επιτευγμάτων του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σπάει συνεχώς ρεκόρ και κατακτάει τίτλους και… κορυφές. Δεν είναι τυχαίο ότι σε οποιαδήποτε ομάδα ήταν ο καλύτερος της παίκτης, ο ηγέτης. Ο άνθρωπος που θα την οδηγούσε σε νίκες, τρόπαια, στη δόξα.

Κάτι το οποίο συνεχίζει να κάνει και με τη φανέλα της Γιουβέντους πλέον. Από το καλοκαίρι του 2018, όταν και αποκτήθηκε από τη «Γηραιά Κυρία», έχει κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας. Αν μη τι άλλο, μια συγκομιδή που τον κάνει πετυχημένο για τους περισσότερους. Όχι, όμως, για τον Αντόνιο Κασάνο. Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός, που πάντα προκαλεί… θόρυβο με τα όσα δηλώνει, μίλησε για τον Κριστιάνο στην «Corriere dello Sport», αναφέροντας πως έχει αποτύχει στη Γιουβέντους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο είναι αποτυχημένος για τον Κασάνο, λόγω… Champions League

Ο Κασάνο στήριξε τα λεγόμενα του κυρίως στο γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει κατακτήσει Champions League. Όπως τόνισε, η «Γηραιά Κυρία» τα πηγαίνει χειρότερα με αυτόν απ’ ότι στο παρελθόν στη διοργάνωση. Παράλληλα, επισήμανε πως το πρωτάθλημα, η ομάδα του Τορίνο μπορούσε να το κατακτήσει και χωρίς αυτόν, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού των Πίρλο και Σάρι, στον οποίο σύμφωνα με τον ίδιο δεν ταιριάζει ο Κριστιάνο.

«Έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Ο Ρονάλντο αποκτήθηκε για να κατακτηθεί το Champions League και τελικά η Γιούβε τα πήγε χειρότερα με αυτόν. Το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε και χωρίς τον Κριστιάνο. Ένα πρότζεκτ που απέτυχε… Στη Γιουβέντους μετρούσε πάντα το να νικήσεις, αλλά με τον Σάρι και τώρα με τον Πίρλο θέλουν και όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Ρονάλντο, όμως, δεν ταιριάζει με τις ιδέες του Αντρέα. Θα συνεχίσει να σκοράρει ακόμη και καθισμένος, σε αυτό είναι μοναδικός. Ο Αντρέα, όμως, θέλει δημουργία, πρέσινγκ ψηλά, κατοχή μπάλας, να κινείσαι ανάμεσα στις γραμμές. Ο Ρονάλντο καθαρίζει, αλλά συμμετέχει λίγο στο παιχνίδι της ομάδας. Για μένα τα έχει πάει άσχημα αυτά τα τρία χρόνια. Εκτός κι αν κατακτήσει, επιτέλους, το Champions League φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ