ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τον Κασεμίρο δεν μπορεί να τον διώξει κανείς από τη Ρεάλ!

Για κανένα λόγο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να χάσει τον Κασεμίρο το επόμενο καλοκαίρι που έρχεται με τη "βασίλισσα" να έχει... κόλλημα μαζί του.

Τον Κασεμίρο δεν μπορεί να τον διώξει κανείς από τη Ρεάλ!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο Κασεμίρο και ο τρόπος παιχνιδιού του δεν είναι και ο πιο… θελκτικός στο μάτι. Για όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει επιθετικά ή να σημειώνει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Παρόλα αυτά ο Βραζιλιάνος είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες της “βασίλισσας”. Ειδικά στα χέρια του Ζινεντίν Ζιντάν ο έμπειρος μέσος κατάφερε να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Όχι μόνο έγινε καλύτερος. Αλλά έγινε και ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου στη θέση του. Παράλληλα, τα μυαλά του δεν πήραν ποτέ “αέρα”. Ούτε την… είδε κάπως. Παρέμεινε χαμηλών τόνων, δείχνοντας πως ακόμη και η επιτυχία δεν μπορεί να τον βγάλει από τον δρόμο του. Εκτός αυτού όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για εκείνον και τον χαρακτήρα του.

Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων ο Κασεμίρο ξεχωρίζει. Γι’ αυτό το λόγο και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να τον χάσει για κανένα λόγο, όπως αναφέρουν τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Δεν πάει πουθενά στη... Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει ο Κασεμίρο! 

Δεν πάει πουθενά στη… Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει ο Κασεμίρο!

Το να φοράς τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μόνο θετικά. Αλλά και πολλά αρνητικά. Το περιβάλλον πολλές φορές γίνεται “τοξικό”. Όχι μόνο για τους προπονητές της ομάδας, αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες. Η πίεση είναι μεγάλη. Ακόμη και για τους πιο ταλαντούχους ή τους πιο έμπειρους.

Ο Κασεμίρο δείχνει να μην… μασάει. Κάνει κανονικά τη ζωή του και τη δουλειά του εντός αγωνιστικού χώρου. Γι’ αυτό το λόγο και ήταν και είναι ένας από τους πιο καλούς και σταθερούς ποδοσφαιριστές των Μαδριλένων. Μάλιστα, η θέση του για την επόμενη σεζόν μόνο σίγουρη πρέπει να θεωρείται. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Όλοι οι άλλοι μπορεί να φύγουν ή να πουληθούν. Και μπορεί να ανησυχούν στο ενδιάμεσο. Αλλά σε καμία περίπτωση μέσα σε αυτούς δεν είναι ο Κασεμίρο, ο οποίος δείχνει να είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος για τους “μερένχες”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ