ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Διπλό ελπίδας για τη Μίλαν στο «Ολίμπικο»! (vid)

Η Μίλαν έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες, έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ρόμα νικώντας τη με 2-1 και ελπίζει ακόμα για τίτλο.

Διπλό ελπίδας για τη Μίλαν στο «Ολίμπικο»! (vid)

Η Μίλαν δηλώνει παρούσα και δεν μπορεί κανείς να την ξεγράψει. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν της Ρόμα με 2-1 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Serie A. Έτσι, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι παραμένει στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά, έτσι όπως το περιμέναμε. Η Μίλαν είχε την πρώτη φάση και μάλιστα βρήκε δίχτυα στο πέμπτο λεπτό. Αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αμέσως μετά, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχασε μια καθαρή ευκαιρία από την μικρή περιοχή. Έστειλε την μπάλα μετά από μια επαναφορά λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι.

Άλλο ένα γκολ ακυρώθηκε στο ένατο λεπτό. Η προσπάθεια του Ιμπραΐμοβιτς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Ρέμπιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν ολοκλήρωσε αυτός τη φάση. Αντ’ αυτού, προτίμησε να πασάρει στον Σουηδό συμπαίκτη του σκεπτόμενος να σιγουρέψει το γκολ. Η απόφαση αυτή δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, μιας και ο Ζλάταν ήταν εκτεθειμένος.

Στο 27ο λεπτό η Ρόμα απείλησε την εστία του Ντοναρούμα. Ο Κιάερ πήρε κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της Μίλαν. Οι Ρωμαίοι από την πλευρά τους είδαν κι εκείνοι γκολ τους να ακυρώνεται από το VAR. Ξανά ο Ρέμπιτς ήταν πρωταγωνιστής σε μια ξεκάθαρη ευκαιρία στο 35΄αλλά τη σπατάλησε.

Το ματς εν γένει πήγαινε πάνω κάτω μετά το εικοστό λεπτό, με καλές στιγμές εκατέρωθεν. Στο 38ο λεπτό ο Μχιταριάν έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Σε τετ-α-τετ, πήγε να σκάψει την μπάλα, ωστόσο αυτή δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Μίλαν κέρδισε πέναλτι στο τεσσαρακοστό λεπτό από μαρκάρισμα του Φάτζιο στον Καλάμπρια. Ο Κεσιέ ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Λόπεζ και άνοιξε το σκορ στο «Ολίμπικο».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μίλαν

Ροντέο το ματς, χαμόγελα στη Μίλαν

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν απείλησε την εστία της Ρόμα με σουτ του Τεό Ερνάντες, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Αλλά στην επόμενη ακριβώς φάση, ο Βερετούτ ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής. Οι «ροσονέρι» βρήκαν την απάντησή τους οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Λόπεζ δεν έκανε καλή απομάκρυνση, με τον Ρέμπιτς να παίρνει πάσα λουκούμι στην περιοχή και να εκτελεί τη Ρόμα.

Στο 71ο λεπτό η Ρόμα έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπόρχα Μαγιοράλ έκανε τρομερό σουτ, όμως είδε την μπάλα να περνά εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα. Με τη συμπλήρωση του ογδοηκοστού λεπτού, η Ρόμα ζήτησε πέναλτι στον Μχιταριάν. Μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Αρμένιος δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην εξέλιξη της φάσης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα, αλλά ο διαιτητής είχε υποδείξει οφσάιντ.

Οι «τζιαλορόσι» είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 93′, αλλά ο Μχιταριάν έστειλε την μπάλα πάνω στον Ντοναρούμα. Κάπως έτσι, δεν άλλαξε κάτι στον αγώνα, με τη Μίλαν να αποδράει με το πολύτιμο διπλό από τη Ρώμη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ