ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Ατλέτικο… βύθισε το «υποβρύχιο» και βλέπει μόνο τίτλο! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή και πέρασε σχετικά άνετα από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0), διατηρώντας τη διαφορά της από τους διώκτες της.

Η Ατλέτικο… βύθισε το «υποβρύχιο» και βλέπει μόνο τίτλο! (vid)

Χωρίς να «ιδρώσει» και με το… γνώριμο στυλ της η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από το «Μαδριγάλ». Οι «ροχμιμπλάνκος» επικράτησαν εύκολα με 2-0 της Βιγιαρεάλ κι επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Με αυτογκόλ του Πεντράθα και γκολ του Φέλιξ επικράτησαν οι Μαδριλένοι που συνεχίζουν την πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο +5 και με ματς περισσότερο από την Μπαρτσελόνα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, στο +6 από τη Ρεάλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μια φάση και… γκολ η Ατλέτικο

Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του. Η Ατλέτικο αρκούνταν στην κατοχή της μπάλας, δίχως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Ασένχο. Από την άλλη η Βιγιαρέαλ διατηρούσε την αμυντική συνοχή της κι έψαχνε κάποια ευκαιρία στην αντεπίθεση. Ουσιαστικά η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 24ο λεπτό. Ο Σαούλ δοκίμασε το πόδι του από μακριά, αλλά ο Ασένχο έδιωξε σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ. Το κόρνερ εκτελέστηκε γρήγορα και ο Λεμάρ σέντραρε προς την περιοχή, ο Σάβιτς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να κοντράρει στον Πεντράθα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0! Ένα γκολ που μέτρησε με χαρακτηριστική καθυστέρηση, λόγων των διαβουλεύσεων στο VAR. Η Βιγιαρεάλ, παρά την ψυχρολουσία, έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση στο 36′. Ο Παρέχο εκτέλεσε φάουλ και ο Μορένο προσπάθησε να σκοράρει με την μπάλα να κυλάει προς την εστία και τον Κόκε να διώχνει πάνω στη γραμμή. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με την Ατλέτικο να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Ατλέτικο

«Καθάρισε» την υπόθεση νίκη ο Φέλιξ 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε σαφέστατα καλύτερα από το πρώτο. Γι’ αυτό, άλλωστε, και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε σχετικά νωρίς. Στο 54′ από τραγικό λάθος του Τόρες, ο Σουάρες επωφελήθηκε κι έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ασένχο απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του. Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν σταθερά χώρους και πέντε λεπτά αργότερα χρειάστηκε νέα επέμβαση του Ασένχο σε σουτ του Κορέα έξω από την περιοχή.

Στο 64′ η Βιγιαρεάλ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία της στο δεύτερο μέρος. Ο Μπάκα έκανε σέντρα σουτ από πλάγια θέση, με τον Όμπλακ να διώχνει. Στην εξέλιξη της φάσης, ένα σουτ του Μορένο, κόντραρε και πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο, ήταν η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αυτή που βρήκε ακόμη ένα τέρμα. Στο 69′, ο Βρσάλικο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τόρες δεν έδιωξε καλά και η μπάλα στρώθηκε στον Φέλιξ, που κοντρόλαρε και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0! Ατλέτικο

Το «κίτρινο υποβρύχιο» προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Μπάκα πέρασε λίγο άουτ στο 78′. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ. Ο Μπαένα βρήκε χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή, αφήνοντας «άγαλμα» τον Όμπλακ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Η πίεση της Βιγιαρεάλ εντάθηκε και στο 84′, ο Όμπλακ έκανε μια τρομερή επέμβαση, ξανά σε σουτ του Μπαένα.

Η Ατλέτικο επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα κι έφτασε στους 58 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές, όντας στην κορυφή και το +5 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, που έχει ματς περισσότερο, αλλά και στο +6 από τη συμπολίτισσα Ρεάλ με ίδια ματς. Από την άλλη, η Βιγιαρέαλ έμεινε στους 37 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές και την 7η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ασένχο, Φόιθ, Αλμπιόλ, Τόρες, Πεντράθα (60′ Εστουπινάν), Καπού (71′ Κόστα), Παρέχο, Τριγκέρος (71′ Μπαένα), Τσουκουέζε, Γκόμεζ (60′ Μπάκα), Μορένο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Κόκε, Βρσάλικο, Γιορέντε, Σαούλ, Λεμάρ (46′ Φέλιξ), Κορέα (83′ Τορέιρα), Σουάρες (76′ Κοντογκμπιά).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ