ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Όποιος θέλει Χάαλαντ πρέπει να… ξηλωθεί!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί διακαή πόθο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και η Ντόρτμουντ έθεσε την τιμή πώλησης του για το καλοκαίρι.

Όποιος θέλει Χάαλαντ πρέπει να… ξηλωθεί!

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένα «φαινόμενο» στο ποδόσφαιρο της εποχής μας. Στην σύντομη μέχρι στιγμής καριέρα του ο νεαρός επιθετικός κάνει απίθανα πράγματα. Είναι κυριολεκτικά μια ασταμάτητη «μηχανή» των γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Δεν είναι τυχαίο ότι μετράει 27 τέρματα σε μόλις 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ενώ έχει και 8 ασίστ. Ο Νορβηγός βρίσκει δίχτυα κάθε 82 λεπτά, καταφέρνοντας να… τρελάνει τους πάντες.

Το νεαρό της ηλικίας του αποτελεί έναν έξτρα παράγοντα στο πόσο μπορεί να εξελιχθεί το ταλέντο του. Γι’ αυτό, άλλωστε, όλες οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο τους. Το περασμένο καλοκαίρι η Ντόρτμουντ τον είχε μόλις αποκτήσει, οπότε δεν είχε καμία πίεση. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν. Οι Βεστφαλοί θα κληθούν να κάνουν γνωστές τις απαιτήσεις τους για τον Νορβηγό φορ. Οι οποίες σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «DailyMail», φτάνουν περί τα 115 εκατομμύρια ευρώ για τους ενδιαφερόμενους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Χάαλαντ

Η Ντόρτμουντ έθεσε τιμή πώλησης στον Χάαλαντ κι έχει λόγους

Τόσα θα πρέπει να διαθέσει όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Χάαλαντ. Βέβαια, η Ντόρτμουντ δεν «καίγεται» να τον πουλήσει. Ωστόσο, υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους θα συναινέσει εφόσον έρθει μια τέτοια πρόταση. Αρχικά, το ξέσπασμα του κορονοϊού και τα κλειστά γήπεδα έχουν φέρει κατακόρυφη πτώση στα έσοδα της ομάδας. Κάτι που μπορεί να ισοσκελιστεί με μια μεγάλη πώληση, όπως του Χάαλαντ, το καλοκαίρι.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει έντονη φημολογία περί ύπαρξης ρήτρας 75 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νορβηγό επιθετικό, για το καλοκαίρι του 2022. Αυτό σημαίνει πως αν οι Βεστφαλοί δεν τον πουλήσουν φέτος, οποιαδήποτε ομάδα τον θέλει θα τον αγοράσει 40 εκατομμύρια φθηνότερα το επόμενο καλοκαίρι. Είναι βέβαιο πως πολλές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του από φέτος, θέλοντας να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Ήδη, η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βολιδοσκοπεί έντονα την περίπτωση του. Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται έτοιμος να βάλει τις όποιες διαφορές είχε με τον Μίνο Ραϊόλα, ατζέντη του Χάαλαντ, στην άκρη για να κινηθεί για την απόκτηση του. Το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα του 20χρονου φορ θα ακούγεται έντονα το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ