Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το πέναλτι που ΔΕΝ δόθηκε υπέρ της Γιουνάιτεντ (pic)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το πέναλτι που ΔΕΝ δόθηκε υπέρ της Γιουνάιτεντ (pic)

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή της αναμέτρησης όμως εκείνος αν και είδε το VAR έδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

28.02.2021 | 19:05

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν αυτή την ώρα τα ξίφη τους με έπαθλο το «τρίποντο» που θα τους ανεβάσει στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Για την ώρα το σκορ στο Στάμφορντ Μπριντζ είναι κολλημένο στο μηδέν με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Σημαντική στιγμή που ίσως άλλαζε τα δεδομένα της αναμέτρησης είχαμε στο 16ο λεπτό. Ο Ράσφορντ εκτέλεσε το φάουλ με τον Μεντί να απομακρύνει τον κίνδυνο. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφθασε μπροστά στους Οντόι και Γκρίνγουντ με τους δύο ποδοσφαιριστές να προτάσσουν τα χέρια τους. Ο επιθετικός της Τσέλσι φαίνεται να ακουμπά πρώτος τη μπάλα με το χέρι ωστόσο ο διαιτητής άφησε τη φάση να εξελιχθεί. Ακόμα και δύο λεπτά αργότερα το VAR δεν του άλλαξε την απόφαση.

Δείτε την επίμαχη φάση με πρωταγωνιστές του Οντόι και Γκρίνγουντ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version