ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τρίποντο με τριπλό όφελος για την Άρσεναλ (vid)

Η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει μία πολύτιμή νίκη κόντρα στην Άρσεναλ κερδίζοντας βαθμούς και ψυχολογία και ξεκουράζοντας παίκτες - κλειδιά.

Τρίποντο με τριπλό όφελος για την Άρσεναλ (vid)

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ υποδέχτηκε την Άρσεναλ στο “Κινγκ Πάουερ”. Οι “κανονιέρηδες” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πήραν τη νίκη με 3-1. Αυτό το τρίποντο είχε πολλαπλά οφέλη. Πρώτος βαθμολογικά, καθώς η Άρσεναλ έφτασε τους 37 βαθμούς, 8 πόντους μακριά από την τετράδα. Δεύτερον, ψυχολογικά γιατί ήταν η 2η νίκη της ομάδας του Αρτέτα στα 5 τελευταία ματς. Τέλος, η Άρσεναλ πήρε τους 3 βαθμούς ξεκουράζοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές της, όπως ο Ομπαμεγιάνγκ, ο Μπεγιερίν και ο Σάκα.

Από την πλευρά της η Λέστερ φανερά κουρασμένη από την ήττα-αποκλεισμό την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. Έτσι, έμεινε στην 3η θέση και τους 49 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι αμυντικές ανορθογραφίες της Άρσεναλ έκαναν την εμφάνισή τους και στην αναμέτρηση με τη Λέστερ. Ειδικότερα, μόλις στο 6ο λεπτό, ο Γιούρι Τίλεμανς σκόραρε απέναντι σε μία ανύπαρκτη άμυνα.

Ειδικότερα, ο Βέλγος έκλεψε τη μπάλα κοντά στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, δε συνάντησε καμία αντίσταση στη διαδρομή του μέχρι την αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να σουτάρει αφύλαχτος και να πετύχει το 1-0.

Αυτό γκολ, πάντως, ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, οι οποία σταδιακά άρχισαν να βγάζουν αντίδραση. Σταδιακά άρχισαν να απειλούν με κάποιες ανεπιτυχείς τελικές προσπάθειες.

H Άρσεναλ είχε κερδίσει αρκετές στημένες φάσεις καθώς κυλούσε το πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο. Έτσι, στο 39ο λεπτό, μετά από φάουλ του Γουίλιαν, ο Νταβίντ Λουίζ πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι “κανονιέρηδες” μέσα σε 6 λεπτά έφεραν τούμπα το ματς. Ειδικότερα, στο 45ο λεπτό, ο Ντιντί έκανε ένα χαζό πέναλτι με τη μπάλα από τη σέντρα του Πεπέ να σταματάει στο τεντωμένο χέρι του. Έτσι, ο Λακαζέτ ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-1.

Έπεσε χωρίς μάχη η Λέστερ

Το 2ο 45λεπτο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Ειδικότερα, μόλις στο 50ο λεπτό, ο Χάρβει Μπάρνς αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. 2 λεπτά αργότερα, η Άρσεναλ εκδήλωσε μία εξαιρετική αντεπίθεση, με τον Πεπέ να την ολοκληρώνει προ κενής εστίας σημειώνοντας το 3-1.

Οι “αλεπούδες” δε μπορούσαν να συνέλθουν, χάνοντας συχνά τη μπάλα στη μεσαία γραμμή. Η απογοήτευση και η κούραση από το ματς της Πέμπτης έκανε πολύ βαριά τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι έμοιαζαν να έχουν εγκαταλείψει το παιχνίδι.

Οι “κανονιέρηδες”, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν και άλλο τη διαφορά του σκορ στο 87΄, με τον νεοεισελθόντα να πλασάρει λίγο άουτ.

Έτσι, ολοκληρώθηκε το ματς χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ