ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρέαλ έχει το όνομα και η Σοσιεδάδ τη x-άρη (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε πολύτιμους βαθμούς μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Σοσιεδάδ στη μάχη που δίνει για την φετινή κατάκτηση του τίτλου.

Η Ρέαλ έχει το όνομα και η Σοσιεδάδ τη x-άρη (vid)

Στο πλαίσιο της 25η αγωνιστικής της La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο στάδιο “Αλφρέντο Ντι Στέφανο”. Η “βασίλισσα” πήρε μονάχα το βαθμό μετά το ισόπαλο 1-1. Ειδικότερα, οι “μερένχες” έμειναν πίσω στο σκορ και μετά από συνεχής πολιορκία κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Έτσι, έφτασαν τους 53 βαθμούς και βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο αν και με αγώνα παραπάνω.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο πρώτο 20λεπτο, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά της έλειπε η ουσία. Η “βασίλισσα” κυκλοφορούσε τη μπάλα μπροστά σε μία καλά οργανωμένη άμυνα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο 22ο λεπτό, με το δοκάρι να σταματάει την κεφαλιά του Μαριάνο Ντιαζ. Στν εξέλιξη της φάσης, ο Ασένσιο σούταρε από κοντά αλλά ο Ογιαρθάμπαλ έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ασκούσε πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, δυσκολεύοντας την ανάπτυξη της Σοσιεδάδ, η οποία δε προέβαινε σε βαθιές μπαλιές.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έμοιαζαν ικανοί να χτυπήσουν στην κόντρα, καθώς έβγαιναν με πολλούς παίκτες μπροστά. Ωστόσο, και η Ρεάλ όπως και η Σοσιεδάδ έμοιαζε πολύ στοιβαρή αμυντικά.

Έστω και στο τέλος πήρε το βαθμό

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Η Σοσιεδάδ είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της και πατούσε πιο εύκολα την αντίπαλη περιοχή. Έτσι, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 55ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά τη σέντρα του Μονρέλα, ο Πόρτου νίκησε στον αέρα τον Μεντί και άνοιξε το σκορ.

Ο Ζιντάν έκανε αμέσως αλλαγές με τους Ούγκο Ντούρο, Βινισιους και Ροντρίγκο να μπαίνουν στη θέση των Ασένσιο, Μαριάνο και Ίσκο. Η πρώτη απειλή στο 2ο ημίχρονο για τους γηπεδούχους ήρθε από κεφαλιά του Κασεμίρο μετά από σέντρα του Βάσκεζ.

Η Ρεάλ μετά το 70ο λεπτό είχε εγκατασταθεί στα αντίπαλα καρέ και με σέντρες αλλά και ενέργειες του Βινίσιους έψαχνε την ισοφάριση. Στο 84΄ ο Ροντρίγκο συνεργάστηκε με τον Βαλβέρδε αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Tελικά οι “μερένχες” πήραν αυτό που άξιζαν στο 88ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από γύρισμα του Βάσκεζ, ο Βινίσιους πλάσαρε εύστοχα ια το 1-1. Το φινάλε στο παιχνίδι ήταν δραματικό, με τη Ρεάλ να πιέζει για τη νίκη. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ