ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Ξεπουλάει» τον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν, αν και έχει ανέβει αγωνιστικά, δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα που σκέφτονται την πώληση του το καλοκαίρι.

«Ξεπουλάει» τον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!

Από την ημέρα που αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα, η καριέρα του Αντουάν Γκριεζμάν δεν είναι και στα καλύτερα της. Σίγουρα η περιπέτεια στην Βαρκελώνη δεν εξελίσσεται όπως ο ίδιος θα ήθελε. Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε μέχρι και το ξεκίνημα του 2021. Ο Γάλλος επιθετικός έδειχνε να είναι τελείως έξω απ’ τα νερά του. Ωστόσο, από τον Ιανουάριο κι έπειτα έχει βρει ρυθμό. Δεν είναι τυχαίο ότι μετράει 7 γκολ κι 8 ασίστ σε 15 συμμετοχές με το νέο έτος, ενώ πριν την αλλαγή χρονιάς είχε μόλις πέντε γκολ και 2 ασίστ σε 18 παιχνίδια.

Παρά την αγωνιστική άνοδο του, όμως, στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» σκέφτονται να τον πουλήσουν. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η «OkDiario». Μάλιστα, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, η Μπαρτσελόνα δεν έχει και… τρελές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις της δεν ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο επιθετικό. Ήδη, η ομάδα της Καταλονίας προσπάθησε να τον πουλήσει από τον Ιανουάριο, όπως αποκαλύπτει το εν λόγω Μέσο. Κι αυτό για να αποκτήσει έναν εκ των Ντεπάι ή Έρικ Γκαρσία άμεσα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γκριεζμάν

Παρί και Γιουνάιτεντ «γλυκοκοιτάζουν» τον Γκριεζμάν

Ωστόσο, καμία ομάδα δεν θέλησε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά οι «μπλαουγκράνα» θα βγάλουν ξανά στο… σφυρί τον Γκριεζμάν το καλοκαίρι, ακόμα κι αν βγουν χαμένοι από την πώληση του. Βλέπετε, το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 110 εκατομμυρίων ευρώ και για να τον πουλήσουν ζητούν περί τα 40 εκατομμύρια λίγοτερα.

Όσον αφορά τους «μνηστήρες» του, αυτοί είναι δύο, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», η γαλλική ομάδα σκέφτηκε να κινηθεί για την απόκτηση του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν προχώρησε τελικά. Τώρα, έχοντας στο στόχαστρο και τον Λιονέλ Μέσι, η περίπτωση Γκριεζμάν φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για τους Παριζιάνους. Γκριεζμάν

Από την άλλη, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τον έχουν σαν δεύτερη επιλογή, εφόσον δεν ευοδωθεί η προσπάθεια τους για τον Σάντσο. Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Άγγλο εξτρέμ για να ενισχύσει την επίθεση της, Ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί στον Γκριεζμάν, έναν παίκτη τον οποίο έχουν στο στόχαστρο αρκετά χρόνια. Το σίγουρο είναι πως η Μπαρτσελόνα «ψάχνεται» να τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, θέλοντας με τα χρήματα που θα λάβει να ενισχύσει το ρόστερ της. Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να μειώσουν και το μισθολόγιο τους και να βάλουν σε μια τάξη τα οικονομικά τους. Κάτι που μπορεί να λάβει μια βοήθεια εφόσον πουληθεί ο Γάλλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ