ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σκόουλς έριξε «καρφιά» στον Μπρούνο!

Ο Μπρούνο Φερνάντες δέχτηκε κριτική από τον Πολ Σκόουλς για την κακή εμφάνιση του στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.

Ο Σκόουλς έριξε «καρφιά» στον Μπρούνο!

Από τη στιγμή που αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξελιχθεί αναμφισβήτητα στον ηγέτη της. Ο Μπρούνο Φερνάντες, περί ου ο λόγος, έχει καταφέρει να αλλάξει πλήρως την εικόνα της ομάδας. Από την αρχή της θητείας του στους «Κόκκινους Διαβόλους» έδειξε την ποιότητα του εντός αγωνιστικού χώρου. Την συνδύασε τόσο με γκολ, όσο και με ασίστ, όντας κομβικός για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος διεκδίκησε για αρκετά μεγάλο διάστημα και τον τίτλο.

Ωστόσο, στη Γιουνάιτεντ έχουν ένα μόνο παράπονο από τον Πορτογάλο. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του δεν έχουν γίνει κόντρα στους «μεγάλους» της Premier League. Εκεί τα νούμερα του είναι… τραγικά. Κι αυτό γιατί έχει μόλις 1 τέρμα και καμία ασίστ σε 7 παιχνίδια. Αν μη τι άλλο μια «φτωχή» συγκομιδή για έναν παίκτη που είναι ο ηγέτης των «Κόκκινων Διαβόλων». Αμέσως μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι, ο παλαίμαχος θρύλος της ομάδας, Πολ Σκόουλς, τα «έχωσε» κυρίως στον Μπρούνο, αλλά και συνολικά στη Γιουνάιτεντ για την εμφάνιση τους.

«Πρέπει οι μεγάλοι παίκτες να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Ξανά, δεν θυμάμαι τον Μπρούνο Φερνάντες να κάνει τίποτα σήμερα. Δεν τον θυμάμαι να δημιουργεί ούτε μια ευκαιρία, να έχει έστω ένα σουτ προς τον στόχο. Δεν θυμάμαι τον Μεντί, παρά μόνο μια δυο φορές, να χρειάζεται να κάνει κάποια επέμβαση στο ματς. Οπότε οι ποιοτικοί παίκτες ήταν απογοητευτικοί, πρέπει να κάνουν περισσότερα απέναντι στις μεγάλες ομάδες», ανέφερε ο Σκόουλς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπρούνο

Μετά τον Μπρούνο «κάρφωσε» και τον Σόλσκιερ ο Σκόουλς

Παράλληλα, ο παλαίμαχος Άγγλος μέσος, έριξε «βέλη» και στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την προσέγγιση του στο ματς. Όπως τόνισε, ο Νορβηγός τεχνικός έφερε τους δύο χαφ του κοντά στα στόπερ για να τους καλύπτουν χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, αφού κανείς εκ των Ζιρού, Μάουντ και Ζίγιες δεν έχει την ταχύτητα για να τους ξεφύγει στον κενό χώρο. Ο Σκόουλς ανέφερε πως ο Σόλσκιερ θα έπρεπε να έχει αφήσει τους χαφ του πιο ψηλά στο γήπεδο, ούτως ώστε να είναι πιο δημιουργικός.

«Τα περισσότερα προβλήματα που βλέπω έρχονται από τους δύο στόπερ και τον τερματοφύλακα, αν και σήμερα ο τερματοφύλακας δεν είχε θέμα. Οι δύο στόπερ, όμως, χρειάζονται κάλυψη, που σημαίνει ότι πρέπει να κρατάς τους δύο χαφ σου δίπλα τους συνέχεια. Έτσι, χάνεις αρκετή από την δυνατότητα σου να επιτεθείς. Δεν ανεβαίνουν στο γήπεδο, δεν κρατάνε την μπάλα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, γιατί έτσι δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν τις γραμμές τους, επειδή θα έχουν ανεβεί πολύ ψηλά. Κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια. Αν πρόκειται να πάνε στο επόμενο επίπεδο, πρέπει να γίνουν πιο θαρραλέοι, πρέπει να γίνουν πιο γενναίοι στο κέντρο», επισήμανε και συμπλήρωσε πως: Σκόουλς

«Τους δύο αμυντικούς σου, άστους να μαρκάρουν πίσω. Με ποιον είσαι αντίπαλος; Με έναν μέτριο επιθετικό της Τσέλσι. Βασικά, όχι μέτριο, γιατί μου αρέσει σαν παίκτης ο Ζιρού, αλλά δεν μπορεί να τους φύγει στον κενό χώρο. Ήταν ο τέλειος αντίπαλος γι’ αυτούς σήμερα. Ο Μάουντ δε θα τους ξεφύγει, ο Ζίγιες δεν είναι γρήγορος. Δεν είχαν τίποτα να ανησυχούν. Άσε τους μέσους σου να βρεθούν στην επίθεση και να βοηθήσουν τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ