Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους αεράτη, δεν χάνει τα αστέρια (vid)
Home Page

Γιουβέντους αεράτη, δεν χάνει τα αστέρια (vid)

Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη από την Σπέτσια και επικράτησε με 3-0, παίρνοντας ένα τρίποντο που την καθιέρωσε στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

02.03.2021 | 23:40

Η Γιουβέντους είδε ένα γκολ της να ακυρώνεται και ακόμα ένα να χρειάζεται έλεγχο από το VAR αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 3-0 επί της Σπέτσια. Η «Μεγάλη Κυρία» ήταν ανώτερη και πήρε το τρίποντο που την έφερε στην τρίτη θέση. Μαζί με την τρίτη θέση, της έδωσε και μαξιλάρι ασφαλείας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτό γιατί ακόμα και με παιχνίδι λιγότερο, είναι στην πρώτη τετράδα. Και μάλιστα, αεράτη. Μπορεί Ρόμα, Αταλάντα, Νάπολι και Λάτσιο να δείχνουν απειλητικές, αλλά η Γιουβέντους δεν… μασάει. Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εξασφαλίσει ένα από τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρώτο ημίχρονο ξερό…

Στο χορτάρι, η Γιουβέντους μπήκε άκρως δυναμικά. Επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό της και βγήκε στο κυνήγι για το γκολ. Το γκολ, που θα την έβαζε σε ρόλο οδηγού στο ματς. Αυτό το τέρμα ήρθε στο 10ο λεπτό από τον Κιέζα, αλλά ακυρώθηκε, με τον ίδιο να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε και η Γιουβέντους ανέβαζε ολοένα και περισσότερο στροφές. Στο 42ο λεπτό ήταν η σειρά του Κριστιάνο να απειλήσει. Ο Πορτογάλος δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

…το δεύτερο είχε την χάρη

Ό,τι δεν κατάφερε η Γιουβέντους στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο δεύτερο. Μπορεί να άργησε αλλά βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα.

Συγκεκριμένα, στο 62′ ο Μοράτα έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ο ρέφερι της αναμέτρησης θέλησε να το ελέγξει στο VAR, αλλά εν τέλει το κατοχύρωσε κανονικά.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Σκόρερ ο συνήθης, πλέον, ύποπτος, Φεντερίκο Κιέζα. Εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και από κοντά έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγραψε στο 89′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν μετά από μπαλιά του Μπετανκούρ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι η Γιουβέντους πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version