ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρώτη στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου η Ατλέτικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η ομάδα με τον καλύτερο μέσο όρο πόντων ανά παιχνίδι, σε σύγκριση με όλες τις ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Πρώτη στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου η Ατλέτικο!

Πολλοί λένε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εκμεταλλευτεί την κακή Ρεάλ Μαδρίτης και την κακή Μπαρτσελόνα και για αυτό πάει ολοταχώς για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος. Από ότι φαίνεται όμως, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε τα πηγαίνει εξαιρετικά, ανεξάρτητα από την κακή παρουσία των άλλων. Και η καλύτερη απόδειξη σε αυτό είναι φυσικά τα νούμερα. Που στην προκειμένη περίπτωση, λένε σίγουρα ένα μέρος της αλήθειας. Σύμφωνα λοιπόν με τη λίστα του reddit.gr, η Ατλέτικο Μαδρίτης μαζεύει τους περισσότερους βαθμούς ανά παιχνίδι, σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Στη συγκεκριμένη λίστα έχουν επιλεγεί οι καλύτερες 20 ομάδες από τα πέντε τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης, ανάλογα με τους βαθμούς που έχουν μαζέψει στα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα. Και εκεί, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πρώτη, με 2,42 πόντους ανά ματς. Η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς σε σύνολο, αλλά στη διαίρεση ανά ματς είναι δεύτερη, με 2,38. Στην τρίτη θέση είναι η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος. Η Ίντερ έχει 56 βαθμούς σε 24 ματς, και 2,33 μ.ο.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Η τελευταία ομάδα που θα έβγαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έχουν συγκεντρώσει 52 βαθμούς σε 23 ματς, επομένως παίρνουν 2,26 πόντους ανά παιχνίδι. Την πεντάδα κλείνει η πρωτοπόρος στο τελευταίο κορυφαίο πρωτάθλημα, Λιλ. Το γεγονός ότι οι πέντε πρώτες των πρωταθλημάτων είναι στις πέντε πρώτες θέσεις της μεικτής λίγκας, δείχνει ότι οι διαφορές που υπάρχουν είναι μικρές και όντως οι καλύτερες ομάδες δεν διαπρέπουν τυχαία στο πρωτάθλημά τους.

Η κατρακύλα των άλλων μεγάλων

Αυτό που επίσης προκαλεί εντύπωση σε αυτή τη λίστα, είναι οι θέσεις κάποιων άλλων ομάδων. Πολύ χαμηλά, βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Αν και όλοι πιστεύουν ότι ακόμα είναι το φαβορί για να πάρει τον τίτλο στη Γαλλία, οι Παριζιάνοι, στην εν λόγω λίγκα, είναι στη 10η θέση. Και μάλιστα με μόνο 2.11 βαθμούς ανά ματς. Πολύ χαμηλά είναι επίσης και η Γιουβέντους, στη 14η θέση, ενώ στο πρωτάθλημα μπαίνει, αν και προς το παρόν υποβιβάζεται, η Λέστερ, με την πολύ καλή της παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πάντως αυτό που σίγουρα μπορούμε να κρατήσουμε από αυτή την «κατασκευασμένη βαθμολογία», είναι ότι η Ατλέτικο δεν τα βάζει μόνο με τα μεγαθήρια Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Αλλά και με όλους τους άλλους μεγάλους. Πρώτη στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου η Ατλέτικο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ