ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

O Αρτέτα… λιγουρεύεται την τετράδα!

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, δεν έχει ξεγράψει ακόμα την ομάδα του όσον αφορά την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

O Αρτέτα… λιγουρεύεται την τετράδα!

Κάποτε η Άρσεναλ είχε σαν… ευκολάκι την κατάκτηση της τέταρτης θέσης του πρωταθλήματος. Ο Μίκελ Αρτέτα το είχε ζήσει ως παίκτης με τον Αρσέν Βενγκέρ να είναι ο προπονητής του.

Λίγο πριν αποχωρήσει ο Αλσατός από τον πάγκο των Λονδρέζων, αλλά και μέχρι σήμερα οι “κανονιέρηδες” δεν έχουν δώσει το “παρών” στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση: το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Αρτέτα πλέον σε ρόλο τεχνικού τα πράγματα μπορεί και να αλλάξουν. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο ίδιος, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ πριν το παιχνίδι με την Μπέρνλι για το πρωτάθλημα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Δεν τα παρατάει με τίποτα ο Αρτέτα και η Άρσεναλ!

Δεν τα παρατάει με τίποτα ο Αρτέτα και η Άρσεναλ!

Η πορεία της Άρσεναλ φέτος, ειδικά στο πρωτάθλημα, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Όμως, ο Μίκελ Αρτέτα θεωρεί πως στο τέλος εκείνος και οι παίκτες του θα τα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

“Ο στόχος μας παραμένει ίδιος. Να νικήσουμε και την Μπέρνλι, μετά τη Λέστερ. Εδώ και καιρό κυνηγάμε την τέταρτη θέση. Αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Πλέον πρέπει να περιμένουμε και από άλλες ομάδες να χάσουν κάποια ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Πρέπει να τα πάμε καλύτερα σε σχέση με τους προηγούμενες οκτώ μήνες. Φυσικά και είναι ένα θέμα συζήτησης, μεταξύ των παικτών μας. Κακά τα ψέματα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε εκεί που ήταν η θέση μας κάποτε. Παρόλα αυτά τα μάτια μας δεν παύουν να είναι στραμμένα τόσο ψηλά”, τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

“Δεν κρίνεται από εμάς αν θα τα καταφέρουμε ή όχι. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ό,τι πρέπει, ώστε να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι θα είμαστε σε καλύτερη από τώρα στα επόμενα τέσσερα με πέντε ματς που θα δώσουμε. Έχουμε δύο επιλογές για να τα καταφέρουμε. Είτε μέσω του πρωταθλήματος, είτε μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να δώσουμε το “παρών” στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ