ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ο Κεσιέ έσωσε την παρτίδα, αλλά δεν σώζει το… όνειρο η Μίλαν!

Η Μίλαν έσωσε στο 96' το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ουντινέζε (1-1), αλλά πλέον δείχνει να αποχαιρετάει το όνειρο του τίτλου.

Ο Κεσιέ έσωσε την παρτίδα, αλλά δεν σώζει το… όνειρο η Μίλαν!

Μια Μίλαν στα… χειρότερα της παρουσιάστηκε κόντρα στην Ουντινέζε. Οι «ροσσονέρι» χρειάστηκαν ένα πέναλτι του Κεσιέ στο 96′ για να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στους «μπιανκονέρι» (1-1), αλλά βλέπουν πλέον τον τίτλο να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τα χέρια τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πιο απόλυτο τίποτα… πεθαίνεις στο πρώτο 

Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό στο ξεκίνημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική σημειώθηκε στο 19ο λεπτό. Ο Ντίας βρήκε χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Μούσο μπλόκαρε σταθερά. Η αναμέτρηση δεν είχε κυριολεκτικά καθόλου καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Η Μίλαν διατηρούσε την κατοχή, σε ποσοστό που έφτασε σε κάποιες φάσεις και πάνω από το 70%, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει.

Από την άλλη, η Ουντινέζε ήταν πολύ καλά στημένη στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο το νου τους στα αμυντικά τους καθήκοντα, τα οποία εκτελούσαν άψογα, κι έψαχναν να βρουν μια ευκαιρία να φύγουν στην αντεπίθεση. Έτσι κύλησε ολόκληρο το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ. Μίλαν

Ο Κεσιέ έσωσε την… τιμή της Μίλαν

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σαφέστατα καλύτερα από το πρώτο, με την Ουντινέζε να φτάνει μια «ανάσα» από το γκολ. Στο 47′, ο Ερνάντες έκανε τραγικό λάθος στην γραμμή της περιοχής, ο Περέιρα του έκλεψε την μπάλα και γύρισε, αλλά ο Ρομανιόλι έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπεκάο σε κενό τέρμα. Η Μίλαν είχε τη δική της απάντηση πέντε λεπτά αργότερα. Ο Μεϊτέ βρήκε χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Μούσο έδιωξε εντυπωσιακά. Ο Ιταλός τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει και στη συνέχεια της φάσης, αποκρούοντας την κεφαλιά του Κεσιέ.

Οι «ροσσονέρι» είχαν ανεβάσει την απόδοση τους και στο 58′ ο Μούσο χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια για να μπλοκάρει το σουτ του Καστιγιέχο. Ωστόσο, ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που πήραν τελικά το προβάδισμα δέκα λεπτά αργότερα. Από εκτέλεσε κόρνερ του Ντε Πολ, ο Μπεκάο πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0! Ένα γκολ, στο οποίο φέρει μερίδιο ευθύνης και ο Ντοναρούμα.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε αρκετά από εκείνο το σημείο κι έπειτα, βολεύοντας την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν γύρω από τα καρέ τους κι άφησαν τη Μίλαν να κυκλοφορεί την μπάλα. Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι ήθελαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά δεν μπορούσαν. Όλα αυτά μέχρι και το 96ο λεπτό. Σ’ εκείνο το σημείο ο Λάρσεν βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κεσιέ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα 11 μέτρα, σώζοντας το βαθμό της ισοπαλίας για τη Μίλαν.

Η Μίλαν απογοήτευσε ξανά , έχοντας την τρίτη απώλεια βαθμών της σε τέσσερις αγωνιστικές.  και έμεινε στους 53 βαθμούς και τη 2η θέση, στο -3 από την πρωτοπόρο Ίντερ που έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Ουντινέζε έφτασε τους 29 βαθμούς κι ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλούλου (63′ Καλάμπρια), Κιέρ, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Κεσιέ, Τονάλι (46′ Μεϊτέ), Καστιγιέχο (75′ Σέλεμεϊκερς), Ντίας (63′ Χάουγκε), Ρέμπιτς, Λεάο.

Ουντινέζε (Λούκα Γκότι): Μούσο, Μπεκάο, Μπονιφάτσι, Νούιτινκ, Μολίνα, Ντε Πολ, Αρσλάν (71′ Γουάλας), Μακένγκο (56′ Γιορέντε), Ζέγκελααρ (71′ Λάρσεν), Περέιρα (82′ Σαμίρ), Νεστορόφσκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ