ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

O Μπέιλ δε χαρίζει ούτε ένα ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο δανεικός στην Τότεναμ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει ούτε ένα ευρώ στη «βασίλισσα».

O Μπέιλ δε χαρίζει ούτε ένα ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης

O Γκάρεθ Μπέιλ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην Τότεναμ ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα χρόνο. Το καλοκαίρι που μας έρχεται θα επιστρέψει στη Ρεάλ, η οποία θα αποφασίσει αν θα τον στείλει ξανά δανεικό ή θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ουαλού στη «βασίλισσα» λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Μετά τις πρόσφατες εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπέιλ, η Ρεάλ χαμογελάει και εξετάζει τις επιλογές της ενόψει της επόμενη σεζόν. Ζητούμενο συνεχίζει να αποτελεί ο ακριβός μισθός του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, δεν πρόκειται να κάνει καμία οικονομική χάρη στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την Mirror είναι διατεθειμένος να συλλέξει κάθε ευρώ που δικαιούται ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνει στον πάγκο. Δεν επιθυμεί, δηλαδή, να κάνει περικοπές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 31χρονος θα αρνηθεί οποιαδήποτε μείωση στο μισθό του είτε μείνει στον ισπανικό σύλλογο είτε δοθεί ξανά κάπου δανεικός. Αν τελικά μείνει για 2η χρονιά ως δανεικός στην Τότεναμ, περιμένει από τις 2 ομάδες να συνεχίζουν να πληρώνουν τον μισθό του στη μέση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

O αναγεννημένος Μπέιλ προκαλεί χαμόγελα στη Ρεάλ

Ο δανεισμός του στα «Σπιρούνια» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες άπαντες στο Λονδίνο θεωρούσαν δεδομένο πως η Τότεναμ δεν θα ενεργοποιούσε την οψιόν αγοράς του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Μουρίνιο και διοίκηση βλέπουν τον 31χρονο με άλλο μάτι και αυτό πιθανότατα να οδηγήσει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τη «Βασίλισσα».

Όλα αυτά ηχούν όμορφα στα αυτιά των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σαφές πως για τους Μαδριλένους το κεφάλαιο Γκάρεθ Μπέιλ έχει τελειώσει. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν σκέφτεται να δώσει άλλη ευκαιρία. Έτσι αυτό που εύχονται άπαντες είναι η οριστική παραχώρηση των δικαιωμάτων του παίκτη. Όσα περισσότερα χρήματα προσθέσει στα ταμεία της η Ρεάλ Μαδρίτης από την υπόθεση τόσο το καλύτερο. Και μόνο που αποδεσμεύεται από ένα τόσο παχυλό συμβόλαιο είναι κέρδος. Οπότε ευχή όλων στη «Βασίλισσα» είναι ο Ουαλός να «ξυπνήσει» για τα καλά…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ