ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Στο κόλπο για Χάαλαντ (και) η Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στο κόλπο για Χάαλαντ (και) η Λίβερπουλ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναμένεται να είναι ο πιο πολυπόθητος παίκτης στην αγορά. Καθώς πλησιάζει σε μια… αναπόφευκτη αποχώρηση από την Ντόρτμουντ όπως φαίνεται. Δύσκολα θα παραμείνει στο δυναμικό της και μετά το φετινό καλοκαίρι. Έχοντας σημειώσει 43 γκολ σε 45 παιχνίδια για τον γερμανικό σύλλογο μέχρι στιγμής, είναι διακαής πόθος ορισμένων ομάδων που χαρακτηρίζονται μεγαθήρια.

Στα 20 του χρόνια ήδη έχει καταφέρει πολλά. Με ρήτρα αποδέσμευσης 75 εκατομμυρίων ευρώ, ο Νορβηγός επιθετικός είναι η τέλεια μακροπρόθεσμη λύση για κάθε κλαμπ που ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η Λίβερπουλ φέρεται να μπαίνει στο κόλπο για την περίπτωσή του.

Για τους κόκκινους, ο Χάαλαντ μοιάζει με την ιδανική προσθήκη σε μια επιθετική γραμμή που απαιτεί μια ανανέωση. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του ως προς το σκοράρισμα (9 γκολ σε 40 ματς). Απομένει να δούμε αν η Ντόρτμουντ θα αφήσει τον Χάαλαντ αυτό το καλοκαίρι, δεδομένου ότι η ρήτρα απελευθέρωσής του δεν είναι ενεργή μέχρι το επόμενο έτος. Βέβαια, με μια συμφέρουσα πρόταση, όλα είναι πιθανά.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Χάαλαντ

Προβλέπεται «σφαγή» για τον Χάαλαντ

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον χαρισματικό φορ. Παράλληλα, θα πρέπει να κοντραριστεί με τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της φήμης του παίκτη, και είναι πιθανό ότι οι κορυφαίοι σύλλογοι στη Γηραιά Ήπειρο τον ορέγονται. Δεν είναι έξω από τη σφαίρα της πραγματικότητας ότι η Λίβερπουλ θα μπορούσε να σχεδιάσει μια κίνηση για το βαρύ πυροβολικό της Ντόρτμουντ. Βέβαια, να αναφερθεί ότι θα πρέπει να ξοδευτεί ένας πακτωλός χρημάτων. Ποσό ανάλογο ή περισσότερο με αυτό που δαπανήθηκε για τους Άλισον και Φαν Ντάικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ