ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Η Μπαρτσελόνα ψωνίζει αμυντικό χαφ από την Αγγλία

Η Μπαρτσελόνα έχει στραμμένο το βλέμμα της στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Γουέστ Χαμ για αμυντικό χαφ, με τον Τόμας Σούτσεκ να είναι στην κορυφή της λίστας της.

Η Μπαρτσελόνα ψωνίζει αμυντικό χαφ από την Αγγλία

Η Μπαρτσελόνα πονάει στα χαφ και ψάχνει γιατρειά. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε περίοδο ανασύστασης και ο Κούμαν ψάχνει νέους παίκτες να στελεχώσει την ομάδα του. Έχοντας διώξει πρωτοκλασάτα ονόματα και αφήνοντας στον πάγκο αρκετούς βασικούς, ο Ολλανδός έδειξε εξ αρχής διάθεση ανασύστασης. Φτιάχνει τη Μπαρτσελόνα όπως ακριβώς τη θέλει.

Ένας από τους παίκτες που του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ακούει στο όνομα Τόμας Σούτσεκ. Ο αμυντικός χαφ της Γουέστ Χαμ είναι το Νο.1 στη λίστα του Κούμαν, με βάση ισπανικά ρεπορτάζ. Ο Σούτσεκ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και όπως φαίνεται έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών κολοσσών της Ευρώπης. Μία εξ αυτών, φυσικά, και η Μπαρτσελόνα.

Στα 26 του χρόνια, ο Σούτσεκ αποτελεί βασικό παράγοντα στη φετινή επιτυχημένη σεζόν της Γουεστ Χαμ. Βασικό και αναντικατάστατο. Έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια ενώ μετράει 8 τέρματα. Είναι άρτιος χειριστής της μπάλας, οργανωτής παιχνιδιού και ξέρει να κρατάει όλη την ομάδα ενωμένη.

Αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ τον Ιούλιο του 2020 και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο διπλασίασε την χρηματιστηριακή του αξία. Από τα 15 εκατομμύρια έφτασε τα 30.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Σούτσεκ

Ο Κούμαν κάνει κουμάντο στη Μπαρτσελόνα

Στη Μπαρτσελόνα, ο Κούμαν προσπαθεί να επιβάλει το δικό του στυλ. Τη δική του ταυτότητα. Και αυτό ομολογουμένως θέλει να το επιτύχει με την πλήρη αλλαγή της ομάδας. Θέλει φρέσκο αίμα, νέους παίκτες, τους οποίους θα έχει διαλέξει εκείνος.

Στη μεσαία γραμμή ειδικά, ο Κούμαν βρήκε μία Μπαρτσελόνα… πλούσια από παίκτες. Βιντάλ, Ράκιτιτς και Αρτούρ, ωστόσο, ήταν λίγοι για τον Ολλανδό. Και αποχώρησαν. Ο Μπουσκέτς έχει περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Συνεπώς, ο Κούμαν βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει το κέντρο του και κυρίως θα είναι επιλογή του. Και ο Σούτσεκ είναι η ιδανική επιλογή, όπως φαίνεται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ