ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Η Παρί νικάει ακόμα και χωρίς Μπαπέ- Νεϊμάρ! (vid)

Το τέρμα του Πάμπλο Σαράμπια ήταν αρκετό για την Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Μπορντό.

Η Παρί νικάει ακόμα και χωρίς Μπαπέ- Νεϊμάρ! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τόση ποιότητα στον πάγκο της ή στις αλλαγές της που πολλές ομάδες τη ζηλεύουν. Ακόμη και όταν δεν αγωνίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα οι σούπερ σταρ της μπορεί να πάρει τα δύσκολα ματς. Όπως αυτό με αντίπαλο την Μπορντό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Λιγκ 1.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιβλήθηκαν με σκορ 1-0. Γι’ αυτό φέρει… ευθύνη ο Πάμπλο Σαράμπια. Ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης δεν αγωνίζεται τόσο συχνά μιας μπροστά είναι οι: Νεϊμάρ, Μπαπέ και Ικάρντι.

Παρόλα αυτά στο παιχνίδι με τους Γιρονδίνους έκανε τη… ζημιά και χάρη στο δικό του τέρμα η ομάδα του πήρε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπορντό φέτος δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Κάτι που φαίνεται τόσο από τη θέση της στη βαθμολογία (είναι 13η), αλλά και από τη βαθμολογική της συγκομιδή (έχει 33 βαθμούς). Κάτι που βοήθησε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να πάρει την απόφαση και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί τόσο πολύ φέτος.

Από τα μεγάλα “όπλα” των φιλοξενούμενων δεν βρίσκονταν ούτε ο Νεϊμάρ (τραυματίας), αλλά ούτε και ο Κιλιάν Μπαπέ που έμεινε εκτός για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες, ενόψει Μπαρτσελόνα. Ακόμη και έτσι οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και τον έλεγχο του αγώνα.

Δεν ήταν εύκολο για εκείνους, όπως άλλες και άλλες φορές, το να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο όταν γινόταν… μύριζε γκολ. Μέχρι που αυτό το σημείωσε ο Πάμπλο Σαράμπια στο 20′, μετά από ασίστ του Γκεγιέ.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους και πιο δύσκολα για τους παίκτες της Μπορντό. Η Παρί κράτησε την μπάλα ακόμη περισσότερο στα πόδια της, οπότε δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, μετά το τέρμα που σημείωσε, με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ των Παριζιάνων να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ