ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Πικέ τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο! (pic)

Ο Ζεράρ Πικέ τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο στην ανατροπή της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σεβίλλη και οι εξετάσεις έδειξαν νέο τραυματισμό στο γόνατο του.

Ο Πικέ τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο! (pic)

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε μια επική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στη Σεβίλλη το βράδυ της Τετάρτης (1/3). Παρά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 3-0 στο «Καμπ Νου». Μια πρόκριση που εν μέρει έσωσε τρόπον τινά και τη σεζόν τους. Κι αυτό γιατί ουσιαστικά είναι και ο μοναδικός τίτλος που κυνηγάνε φέτος. Βλέπετε, στο πρωτάθλημα είναι ήδη στο -5 και με ματς περισσότερο, ενώ στο Champions League η εντός έδρας ήττα από την Παρί (1-4) δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια πρόκρισης. Κόντρα στους Ανδαλουσιάνους ήταν ο Ζεράρ Πικέ αυτός που ντύθηκε… ήρωας.

Με κεφαλιά στο 94′, ο Ισπανός αμυντικός έστειλε το ματς στην παράταση κι οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του έξτρα 30λέπτου ο έμπειρος στόπερ τραυματίστηκε στο γόνατο. Παρόλα αυτά έμεινε μέχρι το τέλος στο ματς, μη θέλοντας να εγκαταλείψει την ομάδα του. Αμέσως μετά τη λήξη άπαντες περίμεναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δουν το μέγεθος του προβλήματος. Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως ο Πικέ αντιμετωπίζει θέμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Αυτό σημαίνει πως τίθεται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ όπως τονίζει η εξέλιξη του τραυματισμού θα καθορίσει την επιστροφή του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μένει εκτός για τρεις εβδομάδες ο Πικέ

Το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν έθεσαν όριο στην επιστροφή του Ισπανού στόπερ ενδέχεται να δείχνει πως ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει για περίπου 3 με 4 εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά στη σεζόν που ο Πικε αντιμετωπίζει θέμα στο γόνατο του. Ο ίδιος είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με την Ατλέτικο τον Νοέμβριο και είχε μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για κάτι παραπάνω από τρεις μήνες.

Όπως είναι λογικό η απουσία του αφήνει τεράστιο κενό στα μετόπισθεν της Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί ο Ρόναλντ Κούμαν έχει πλέον στη διάθεση του μόλις τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Ο λόγος για τους Κλεμέν Λεγνκλέ, Σαμουέλ Ουμτιτί και Όσκαρ Μινγκέθα. Οι τρεις τους είναι αυτοί που θα κληθούν να τραβήξουν «κουπί», ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Ρόναλντ Αραούχο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ