ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Τα νούμερα της Γιουάιτεντ δείχνουν… καθίζηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει περιέλθει σε μία κατάσταση καθίζησης αφού τα τελευταία 10 παιχνίδια έχει πάρει μόλις 15 από τους 30 βαθμούς.

Τα νούμερα της Γιουάιτεντ δείχνουν… καθίζηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι και στο καλύτερο φεγγάρι της εντός των συνόρων. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αλλά οι αριθμοί δείχνουν άλλα πράγματα. Πράγματα που μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι. Και οι αριθμοί δεν λαθεύουν ποτέ.

Ας πάμε όμως στο διά ταύτα. Στο ζουμί, που λένε. Κοιτώντας κανείς τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να βγάλει εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα. Πέραν της Σίτι που πάει… τραίνο, οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες από τη δεύτερη ως την ένατη θέση μέτρησαν πολλές απώλειες.

Η Γιουνάιτεντ, πρώτη και καλύτερη, περιορίστηκε στο 50% των βαθμών που θα μπορούσε να εξασφαλίσει. Συγκεκριμένα, από τους 30 βαθμούς που ήταν υπό διεκδίκηση στις 10 αγωνιστικές, πήρε τους 15 μόνο.

Μέτρησε έξι ισοπαλίες, τρεις νίκες και μία ήττα. Μπορεί η μία μόλις ήττα να είναι ενθαρρυντική αλλά από τις ισοπαλίες έχει απολέσει ακόμα δώδεκα ολόκληρους βαθμούς.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Γιουνάιτεντ

Soccer Football – Premier League – Brighton & Hove Albion v Manchester United – The American Express Community Stadium, Brighton, Britain – September 26, 2020 Manchester United’s Bruno Fernandes celebrates scoring their third goal Pool via REUTERS/Glyn Kirk EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Πώς πήγαν οι άλλες ομάδες; Γιουνάιτεντ

Η 3η Λέστερ μπορεί να ηττήθηκε δύο φορές αλλά μέτρησε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εξασφάλισε έτσι 18 από τους 30 βαθμούς. Η Γουέστ Χαμ είχε το καλύτερο… σερί αφού πήρε 22 από τους 30 πόντους με 7 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Από κοντά και η Τσέλσι που πέτυχε το 18/30 με δύο ήττες, τρεις ισοπαλίες και πέντε νίκες. Η Λίβερπουλ, από την άλλη, είχε την πιο φτωχή συγκομιδή με μόλις δέκα βαθμούς. Οι έξι ήττες της στοίχισαν πάρα πολύ και οι μόλις τρεις νίκες και η μία ισοπαλία δεν έκαναν διαφορά.

Η γειτόνισσα Έβερτον το «πάλεψε» αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τέσσερις ήττες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες για ένα συνολικό 14 στους 30.

Τέλος, Τότεναμ και Άστον Βίλα εξασφάλισαν αμφότερες από 13 βαθμούς. Μέτρησαν από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ενώ έκαναν πέντε ήττες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ