Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To Netflix φέρνει στις οθόνες τον Μπάτζιο (vid)
Serie A

To Netflix φέρνει στις οθόνες τον Μπάτζιο (vid)

Στις 26 Μαΐου η συνδρομητική υπηρεσία streaming, Netflix κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον σπουδαίο Ιταλό ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτο Μπάτζιο.

04.03.2021 | 12:16

Όσοι πρόλαβαν τον Ρομπέρτο Μπάτζιο έζησαν τη πορεία ενός ποδοσφαιριστή μύθου για τον ιταλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ένας αθλητής που επηρέασε με τα κατορθώματα του μια ολόκληρη γενιά. Η ποδοσφαιρική ζωή του φτιαγμένη από όμορφες και άσχημες στιγμές. Σαν μια κινηματογραφική ταινία που σε κρατά καθηλωμένο με τα μάτια ορθάνοιχτα για να μην χάσεις ούτε μια στιγμή.

Ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή θα γινόταν πράξη. Η συνδρομητική υπηρεσία streaming, Netflix φέρνει στο φως το ντοκιμαντέρ που περιμέναμε εδώ και πολλά χρόνια. Η ζωή του Ρομπέρτο Μπάτζιο έρχεται στην οθόνη στις 26 Μαίου. Οι παραγωγοί του Netflix πριν μερικούς μήνες έφθασαν σε συμφωνία με τον Ιταλό για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ βασισμένο στη πορεία του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την ποδοσφαιρική διαδρομή του Ρομπέρτο Μπάτζιο. Με τίτλο «Μπάτζιο, η θεϊκή κοτσίδα» παρακολουθούμε την πορεία του Ιταλού μεσοεπιθετικού, τις κόντρες με τους προπονητές του, την επίδρασή του σε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική γενιά, την υπόσχεση που δεν κράτησε να κατακτήσει το Μουντιάλ και άλλα πολλά ενδιαφέροντα από την καριέρα και τη ζωή του.

Στις 26 Μαΐου κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στον Μπάτζιο

Η καριέρα του Μπάτζιο ξεκίνησε ουσιαστικά στη Φιορεντίνα και τερματίστηκε στην αγαπημένη του Μπρέσια. Μέχρι να φθάσει εκεί όμως έγραψε πολλά και μεγάλα κεφάλαια στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο αγαπήθηκε από τους οπαδούς όλων των μεγάλων του ιταλικού ποδοσφαίρου. Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ έζησαν το μεγαλείο του. Ποιος όμως θα ξεχάσει τη παρουσία του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Αυτά και πολλά ακόμη πράγματα που το ευρύ κοινό δε γνωρίζει θα δουν το φως μέσω του ντοκιμαντέρ του Netflix. Η εν λόγω πλατφόρμα δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με προσωπικότητες του αθλητισμού. Μάικλ Τζόρνταν, Ντιέγκο Μαραντόνα, Πελέ και αρκετοί ακόμη έχουν περάσει από το μικροσκόπιο της.

Δείτε το trailer 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version