ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ, στέρεψαν οι δικαιολογίες σου!

Πλέον η Λίβερπουλ δεν μπορεί να επικαλείται τις απουσίες της για να δικαιολογήσει τα αρνητικά αποτελέσματα που φέρνει τον τελευταίο καιρό.

Λίβερπουλ, στέρεψαν οι δικαιολογίες σου!

Πριν μερικούς μήνες ο σοβαρός τραυματισμός του Φαν Ντάικ έφερε πολλά σύννεφα πάνω από το Λίβερπουλ. Παράλληλα ήταν η αρχή για ένα ντόμινο που συνεχώς συνεχίζει τη δουλειά του. Τα τουβλάκια πέφτουν το ένα μετά το άλλο και δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει αυτό. Αλλά δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στην τύχη.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει καταφέρει αρκετά αρνητικά ρεκόρ. Αρχικά είναι η χειρότερη πρωταθλήτρια εδώ και πολλά χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Επειδή το καλό είναι σχετικό, μιλάμε για ένα πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα προκειμένου οι κόκκινοι να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και του χρόνου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση με 43 βαθμούς σε 27 παιχνίδια. Πίσω της βρίσκεται η Τότεναμ με έναν βαθμό και ένα ματς λιγότερο. Ένατη είναι η Άστον Βίλα με δυο ματς λιγότερα και στο -4. Δηλαδή, η Λίβερπουλ μπορεί να βρεθεί ακόμη και ένατη!

Η κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν επιφέρει δικαιολογίες πλέον. Μπορεί οι συνεχόμενοι τραυματισμοί να χαρακτηρίζουν μια γενικότερη μεγάλη ατυχία. Αλλά πια όταν αναφερόμαστε για έναν σύλλογο όπως η Λίβερπουλ, οι δικαιολογίες έχουν ένα όριο.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Liverpool fans all say the same thing about handball decision vs Chelsea - Liverpool Echo

Όταν δεν σκοράρεις, δεν σου φταίει κανένας Φαν Ντάικ

Άλλο ένα τραγικό γεγονός είναι ότι η ομάδα του Μερσεϊσάιντ μετρά πέντε (!) συνεχόμενες ήττες μέσα στο Άνφιλντ. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Ακόμα και στα χρόνια που ο σύλλογος δεν χτυπούσε πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση. Πόσο μάλλον φέτος που όλοι πίστευαν πως ο τίτλος θα παρέμενε στο αγγλικό λιμάνι.

Η χθεσινή ήττα με 1-0 από την Τσέλσι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η Λίβερπουλ έπαιζε λες και ήταν η Μπράιτον, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την ομάδα αυτή. Έκανε μόλις μια ευκαιρία εντός εστίας, στο 85′ με κεφαλιά η οποία κατέληξε απλώς στα χέρια του Μεντί…

Από τη στιγμή που κανείς εκ των τριών επιθετικών δεν έχει τραυματιστεί, δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η εικόνα. Ακόμη κι αν στη λίστα των τραυματιών περιλαμβάνεται και το όνομα του Ντιόγκο Ζότα. Η επιθετική τριάδα Μανέ-Σαλάχ-Φιρμίνο, εδώ και τρία χρόνια παίζει ανελλιπώς. Και τις προηγούμενες σεζόν, σκορπούσαν τον τρόμο στις αντίπαλες άμυνες. Το 2019 η Λίβερπουλ πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ και πέρσι το πρωτάθλημα. Συνεπώς, δεν φταίει κανένας αμυντικός για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάτι που ο Γιούργκεν Κλοπ πρέπει να διορθώσει οπωσδήποτε για να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ