ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Όταν ο Κριστιάνο «πλήγωνε» την παλιά του αγάπη! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μια μέρα σαν σήμερα (5/3) το 2013 σκόραρε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φορώντας πλέον τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Όταν ο Κριστιάνο «πλήγωνε» την παλιά του αγάπη! (vid)

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γράψει μια τεράστια ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό, άλλωστε, θεωρείται και από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Για κάποιους, δε, είναι και ο καλύτερος που έχει υπάρξει. Εξάλλου, τα ρεκόρ και οι τίτλοι του Πορτογάλου σούπερ σταρ μιλάνε από μόνοι τους για εκείνον. Δεν είναι καθόλου τυχαία ότι όπου έχει βρεθεί, η ομάδα του είχε επιτυχίες. Κατακτούσε τρόπαια με τον ίδιο ως ηγέτη. Κάτι που ξεκίνησε από το 2003 όταν και πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκεί βρήκε τον άνθρωπο που δημιούργησε τον εκπληκτικό Κριστιάνο. Τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Οι δυο τους ανέπτυξαν μια σχέση σχεδόν πατέρα-γιού, κάτι που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Ωστόσο, ο ίδιος αποχώρησε από τους «Κόκκινους» Διαβόλους το καλοκαίρι του 2009 με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, ως η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία ως τότε (100 εκατ. ευρώ). Η μοίρα, όμως, τα έφερε έτσι που τέσσερα χρόνια αργότερα έπρεπε να αντιμετωπίσει την παλιά του «αγάπη». Την Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον. Και ο Κριστιάνο την… πλήγωσε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο πλήγωσε και τον Σερ Άλεξ στην τελευταία του σεζόν

Ήταν τη σεζόν 2012/13 όταν οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη φάση των «16» του Champions League. Η Ρεάλ είχε ως μόνο στόχο την επιστροφή στο «θρόνο» της, ενώ η Γιουνάιτεντ ήθελε και αυτή με τη σειρά της την κορυφή στην τελευταία σεζόν του Σερ Άλεξ στον πάγκο της. Το πρώτο ματς στη Μαδρίτη κύλησε όπως ακριβώς ήθελε η αγγλική ομάδα. Ο Κριστιάνο ναι μεν σκόραρε για τη «βασίλισσα», αλλά μόνο και μόνο για να ισοφαρίσει το γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ με το παιχνίδι να μένει στο 1-1 μέχρι τη λήξη.

Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και στη ρεβάνς η Γιουνάιτεντ έδειχνε να έχει το πάνω χέρι. Είχε ανοίξει το σκορ στο 48′ με αυτογκόλ του Ράμος. Ωστόσο, στο 55′ η αποβολή του Νάνι άλλαξε τα δεδομένα. Ο Μόντριτς ισοφάρισε στο 66′ με τρομερό μακρινό σούτ. Ωστόσο, εκείνη η βραδιά, σαν σήμερα (5/3), έμελλε να έχει ως πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόλις τρία λεπτά μετά την ισοφάριση ο Πορτογάλος βρέθηκε στην πορεία της σέντρας του Ιγκουαΐν κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Πορτογάλος είχε μόλις «πληγώσει» την παλιά του αγάπη. Είχε αφήσει εκτός Champions League τον «πατέρα» του, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην τελευταία του σεζόν στους πάγκους. Ο ίδιος δεν πανηγύρισε, σεβόμενος την ιστορία που είχε γράψει φυσικά με τη Γιουνάιτεντ. Για την ιστορία, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» εκείνη τη σεζόν κατέκτησαν την Premier League, την τελευταία τους μέχρι και σήμερα. Από την άλλη η Ρεάλ έμεινε εκτός συνέχειας στα ημιτελικά από την Ντόρτμουντ του Γιούργκεν Κλοπ και την επόμενη σεζόν επέστρεψε στον «θρόνο» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Θυμηθείτε το γκολ του:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ