ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

“Το VAR σκοτώνει σιγά- σιγά το ποδόσφαιρο” (vid)

Μόνο άσχημα λόγια είχε να πει ο τεχνικός της Φούλαμ, Σκοτ Πάρκερ, όσον αφορά το VAR και κατά πόσο αυτό έχει επηρεάσει τον τρόπο που βλέπουμε το ποδόσφαιρο.

“Το VAR σκοτώνει σιγά- σιγά το ποδόσφαιρο” (vid)

Πολλά έχουν αλλάξει στο ποδόσφαιρο από τότε που μπήκε το VAR στις ζωές μας. Πλέον κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να πανηγυρίζει ένα γκολ τη στιγμή που μπαίνει. Μιας και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι διαιτητές, μετά από σχετικό έλεγχο, βρίσκουν ότι υπάρχει κάποια παράβαση.

Υπό κανονικές συνθήκες κανείς δεν θα μπορούσε να την παρατηρήσει. Ωστόσο, πλέον μέχρι και τα… χιλιοστά γίνονται θέμα συζήτησης, έρευνας και μελέτης από τους ρέφερι.

Ο σκοπός του VAR ήταν και παραμένει βοηθητικός. Μιας και υπάρχουν αρκετές φάσεις, όπου οι διαιτητές θέλουν τη βοήθεια της τεχνολογίας, ώστε να μην υπάρχει κάποιο μεγάλο λάθος.

Κάτι που προκαλεί καθυστερήσεις και ενίοτε νεύρα μερικές φορές. Αλλά το βασικό θέμα ήταν και παραμένει ένα, σύμφωνα με τον τεχνικό της Φούλαμ, Σκοτ Πάρκερ. Χάνεται ένα μεγάλο κομμάτι της διασκέδασης του ποδοσφαίρου πλέον με το VAR.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Τα είπε έξω από τα δόντια για το VAR o Πάρκερ!

Τα είπε έξω από τα δόντια για το VAR o Πάρκερ!

Η Φούλαμ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με σκορ 1-0. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Σκοτ Πάρκερ, ήθελε να σταθεί για λίγο στο VAR και πόσο έχει “χαλάσει” το ποδόσφαιρο.

“Όλοι όσοι βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου προσπαθούν να το κάνουν καλύτερο. Να το κρατήσουν αγνό. Ωστόσο, πλέον οι διαιτητές προσπαθούν να ελέγχουν κάθε λεπτομέρεια. Κάθε στιγμή του αγώνα και αυτό για εμένα είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Συγγνώμη που το λέω αλλά το VAR σκοτώνει το ποδόσφαιρο. Εμάς, τους ανθρώπους του αθλήματος, όσο και τον κόσμο. Τους θεατές που θέλουν να ζήσουν το ωμό συναίσθημα που τους προσφέρει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα. Πλέον οι οπαδοί δεν πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους.

Γιατί; Γιατί περιμένουν δέκα δευτερόλεπτα για να δουν αν το VAR θα μετρήσει ή όχι το τέρμα που σημείωσε η ομάδα τους. Η στιγμή χάνεται. Το ίδιο και το συναίσθημα που δημιουργείται από ένα γκολ τη στιγμή που μπαίνει. Αυτή είναι η γνώμη μου για το VAR και την έχω πει προ πολλού. Δεν πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον. Το VAR σκοτώνει το αγαπημένο μας άθλημα. Το ποδόσφαιρο θα γίνει ένα άθλημα σε λίγο καιρό, αν δεν αλλάξει κάτι, που δεν θα έχει καθόλου συναισθήματα”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ