ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Άρσεναλ έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της! (vid)

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Άρσεναλ έκανε τα εύκολα δύσκολα και έμεινε στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι για το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Η Άρσεναλ έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της! (vid)

Από εκεί που η Άρσεναλ μπορεί να πάρει ένα μεγάλο “διπλό” (όπως κόντρα στη Λέστερ) μπορεί να χάσει βαθμούς από το πουθενά. Όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Μπέρνλι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν νωρίς χάρη στο τέρμα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όμως, ένα αστείο λάθος του Γρανίτ Τζάκα έφερε την ισοφάριση από τον Γουντ στο 39′!

Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Πίτερς. Στην αρχή δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά κατόπιν υπόδειξης του VAR πήρε την απόφασή του πίσω!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να είπε ο Μίκελ Αρτέτα στους παίκτες του. Όμως, αυτό έπιασε με το… καλήμερα στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ. Αυτό έγινε από τον μόνιμο σκόρερ τους. Τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Ισπανός τεχνικός έβαλε στην κορυφή της επίθεσης τον Γκαμπονέζο στράικερ και αυτός δεν άργησε να τον δικαιώσει για την επιλογή του.

Ωστόσο, όπως έχει δείξει πολλές φορές φέτος η Άρσεναλ είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Ταυτόχρονα! Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον captain… γκέλα, Γρανίτ Τζάκα.

Ο Ελβετός έχοντας την μπάλα στα πόδια του και όντας στην περιοχή της ομάδας του προσπάθησε να βγάλει μία μακρινή μπαλιά. Όμως, δεν τα υπολόγισα καλά. Την έστειλε πάνω στον Κρις Γουντ και μετά την κόντρα η μπάλα πήγε στα δίχτυα του Μπερντ Λένο. Και… εγένετο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν καλός, αλλά, τα λάθη ήταν πολλά. Και από τις δύο πλευρές. Η Άρσεναλ ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχε ούτε καθαρό μυαλό, ενώ έκανε πολλά λάθη όταν έπρεπε να δώσει την σωστή πάσα. Λίγο πριν το τέλος οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Πίτερς με τον Αντρέ Μάρινερ να συμβουλεύεται το VAR και να παίρνει πίσω την απόφασή του και να δείχνει “παίζεται”.

Έτσι, το 1-1 έμεινε και το τελευταίο σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ