ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Εποχή Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα! (pics, vids)

Ο Ζοάν Λαπόρτα είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, θριαμβεύοντας στις κυριακάτικες εκλογές ενάντια στους αντιπάλους του.

Επίσημο: Εποχή Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα! (pics, vids)

Με κάθε επισημότητα, η Μπαρτσελόνα έχει πλέον νέο πρόεδρο. Ο Ζοάν Λαπόρτα κέρδισε τις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2021 και αναλαμβάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τα ηνία των «μπλαουγκράνα». Μετά απο έντεκα χρόνια, αναλαμβάνει ξανά το τιμόνι της καταλανικής ομάδας. Είναι ο 42ος πρόεδρος στην ιστορία της παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ήταν κάτι που περίμεναν άπαντες στην Μπάρτσα, με τον Λαπόρτα να ήταν το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα, όταν βγήκαν τα exit polls στο στρατόπεδο του Ισπανού δικηγόρου επικράτησε ενθουσιασμός. Ο 59χρονος δικηγόρος όχι μόνο κέρδισε τις κυριακάτικες εκλογές, αλλά θριάμβευσε κιόλας! Το ποσοστό του άγγιξε το 60%, με τις συνολικές ψήφους που πήρε να υπερβαίνουν τις 25 χιλιάδες. Ο Βίκτορ Φοντ πήρε 14 χιλιάδες, ενώ ο Τόνι Φρέισα συγκέντρωσε κάτι λιγότερο από 4,5 χιλιάδες.

Αυτά έδειξε το exit poll:

https://twitter.com/alexandreruiz/status/1368656357734416384 Εκλογές Μπαρτσελόνα : «Θρίαμβος Λαπόρτα με 60%»! (pics & vids) | to10.gr

Οι αντίπαλοι του Λαπόρτα έσπευσαν να του δώσουν τα εύσημα. Οι Τόνι Φρέισα και Βίκτορ Φοντ έδωσαν τα συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο αποδεχόμενοι την ήττα τους. «Θέλω να συγχαρώ τον Λαπόρτα για τη νίκη του που δεν χωράει καμία συζήτηση. Πρέπει να υποστηρίξουμε τον πρόεδρό μας που θριάμβευσε σήμερα.», ανέφερε ο Φοντ.

Πιάνει άμεσα δουλειά ο Λαπόρτα

Ο Ζοάν Λαπόρτα αναμένεται άμεσα να αναλάβει τα πάντα. Το βράδυ της Κυριακής έχει την ευκαιρία να χαρεί για την εκλογή του, αλλά από τη Δευτέρα τον περιμένουν πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Να αναφέρουμε παράλληλα ότι σύμφωνα με το ισπανικό ραδιόφωνο Rac1, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θα φέρει νέο τεχνικό διευθυντή, τον Τζόρντι Κρόιφ.

Πάντως, αυτό που καίει τους φίλους του συλλόγου δεν είναι άλλο από το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μέχρι το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, αλλά αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του, θα αποχωρήσει. Κύριο μέλημα του Λαπόρτα είναι η παραμονή του 34χρονου αρχηγού, πράγμα το οποίο έχει τάξει στον κόσμο του κλαμπ.

Τέλος, πέρα από το ζήτημα αυτό, θα κληθεί να εξυγιάνει τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα, ενώ προβλέπεται να γίνει και ανακαίνιση στο Καμπ Νου. Όλα αυτά με τη σειρά τους προφανώς, περιμένοντας τον νέο πρόεδρο να υλοποιήσει τα όσα έχει υποσχεθεί…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ