ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ θέλει Χάαλαντ και δεν… βλέπει κανέναν άλλον!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί τον βασικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, με τη «βασίλισσα» να μην... κοιτάζει κανέναν άλλο στόχο πέραν του Νορβηγού.

Η Ρεάλ θέλει Χάαλαντ και δεν… βλέπει κανέναν άλλον!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη. Μια πραγματική «μηχανή» των γκολ, κάτι που απέδειξε και κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Νορβηγός βρήκε δύο φορές δίχτυα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά για κακή του τύχη είχε απέναντι του τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός πέτυχε χατ τρικ κι οδήγησε τους Βαυαρούς σε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ (4-2). Ωστόσο, είναι βέβαιο πως το μέλλον ανήκει στον 20χρονο φορ. Είναι σχεδόν θέμα χρόνου να πιάσει και γιατί όχι ακόμα και να ξεπεράσει τον «Λέβα».

Εξάλλου, οι αριθμοί του σε αυτή την ηλικία είναι απίθανοι. Φέτος έχει 29 γκολ σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όντας το «κανόνι» των Βεστφαλών. Όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του αυτές έχουν τραβήξει τα βλέμματα. Πολλές κορυφαίες ομάδες τον έχουν στη λίστα τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει πιο… ζεστά απ’ όλους την περίπτωση του. Όπως τονίζεται, ο Νορβηγός αποτελεί τον πρώτο και βασικό της στόχο για το καλοκαίρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Χάαλαντ

Έτοιμη να «τινάξει» την μπάνκα για Χάαλαντ η Ρεάλ

Η περίπτωση του Κιλιάν Μπαπέ έχει ζορίσει αρκετά για τη «βασίλισσα» κι έτσι η απόκτηση του Χάαλαντ έχει γίνει προτεραιότητα για τους Μαδριλένους. Βέβαια για να συμβεί αυτό η Ρεάλ θα πρέπει να «ξηλωθεί». Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα όλη η μεταγραφή θα της κοστίσει συνολικά 270 εκατομμύρια ευρώ. Τα 150 εξ αυτών θα είναι τα χρήματα που θα δαπανηθούν για την μεταγραφή του, ενώ τα υπόλοιπα 120 θα είναι για το εξαετές συμβόλαιο που θα προσφερθεί στον Νορβηγό, ήτοι 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Αυτό θα ισχύσει βέβαια, αν υπογράψει τόσο μεγάλο συμβόλαιο ο ίδιος.

Βέβαια, είναι σίγουρο ότι η Ντόρτμουντ δε θα ήθελε να χάσει έτσι τον Χάαλαντ. Ωστόσο, δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς δεδομένης της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου. Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού έχει πλήξει σημαντικά τα ταμεία των Βεστφαλών, που ενδέχεται να δώσουν τη συγκατάθεση τους, εφόσον δεχτούν ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Χάαλαντ

Παράλληλα, η Ρεάλ έχει ακόμα ένα «ατού» για να τον αποκτήσει. Τον Μάρτιν Όντεγκααρντ. Βλέπετε, εκείνος κι ο Χάαλαντ είναι συμπαίκτες στην εθνική Νορβηγίας και οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές. Οπότε μπορεί κι εκείνος να τον «ψήσει» να μετακομίσει στη Μαδρίτη για να αγωνίζονται μαζί. Επίσης, ο παράγοντας Μίνο Ραϊόλα, ο μάνατζερ του Χάαλαντ, ενδέχεται να δώσει μια χείρα βοηθείας, αφού θέλει να δει έναν πελάτη του στην Ρεάλ. Τέλος, όπως τονίζει το δημοσίευμα, δεν θα πρέπει να λησμονείται η εξαιρετική σχέση του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον CEO της Ντόρτμουντ, Γιόακιμ Βάτσκε. Κάτι που ίσως δώσει τεράστιο προβάδισμα στη Ρεάλ για τον Χάαλαντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ