ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε γιατί ο Μπέιλ «πετάει»!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει πάρει τα πάνω του εδώ και λίγο καιρό και ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε το... πλάνο της επιτυχίας για τον Ουαλό άσο.

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε γιατί ο Μπέιλ «πετάει»!

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Τότεναμ. Η αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε μονόδρομος, αφού ο ίδιος δεν είχε την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν. Έτσι, ο δανεισμός του στους «Spurs», έμοιαζε ως μια ευκαιρία για να αναγεννήσει την καριέρα του. Ωστόσο, το ξεκίνημα του στην Αγγλία δεν ήταν και το ιδανικό. Ο Ουαλός άσος έδειχνε να είναι λίγο εκτός ρυθμούς στην αρχή της σεζόν. Παράλληλα, και ο Ζοσέ Μουρίνιο τον άφηνε εκτός σε αρκετά παιχνίδια.

Η εικόνα του, όμως, άλλαξε άρδην εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπέιλ κάνει απίθανα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου και θυμίζει τον παίκτη που εντυπωσίαζε τους πάντες με την Ρεάλ. Από το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, που έδωσε ασίστ στο γκολ της Τότεναμ, έχει πραγματικά αναγεννηθεί. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει έξι γκολ και δύο ασίστ, όντας κομβικός για την αγγλική ομάδα. Πολλοί, όμως, είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως επέστρεψε στις εμφανίσεις του αυτές. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε την απάντηση, τονίζοντας πως η άνοδος στην ψυχολογία του Μπέιλ τον βοήθησε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπέιλ

«Ο Μπέιλ παίζει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και δύο μήνες»

«Δεν είναι ότι του βάλαμε κάποια πρόκληση ή τίποτα τέτοιο. Απλά τον υποστηρίξαμε. Βρήκα πολλές ψυχολογικές πληγές μέσα του. Όταν ταλαιπωρείσαι για κάμποσες χρονιές με τραυματισμούς, το πιο σημαντικό δεν είναι οι σωματικές πληγές, αλλά οι ψυχολογικές, που φέρνουν φόβο και αστάθεια. Υπάρχει ένα σημείο που δουλεύεις σωστά και όλοι γύρω σου σε στηρίζουν στον μέγιστο βαθμό. Σ’ εκείνο το σημείο το ψυχολογικό εμπόδιο φεύγει. Και αυτό πέτυχε ο ίδιος. Αυτός το πέτυχε, όχι εμείς. Εμείς απλά τον στηρίξαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παράλληλα, ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Μπέιλ για το ταλέντο του. Όπως ανέφερε, ο Ουαλός στο ξεκίνημα της σεζόν σχεδόν δεν μπορούσε να αγωνιστεί και πλέον είναι στην καλύτερη του κατάσταση. «Έχουμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Ξέρουμε ότι ο Γκάρεθ μας δίνει ένα μπόνους. Ο Γκάρεθ δεν μπορούσε να ξεκινήσει στη σεζόν και πλέον παίζει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και δύο μήνες. Η ποιότητα του είναι αξιοσημείωτη, είναι φανταστικός παίκτης», δήλωσε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ