ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Οι πρώτες τρεις κινήσεις Τζουάν Λαπόρτα!

Ο κύβος ερρίφθη και ο Τζουάν Λαπόρτα είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα - Οι τρεις πρώτοι βασικοί άξονες της νέας του θητείας.

Οι πρώτες τρεις κινήσεις Τζουάν Λαπόρτα!

Η κάλπη μίλησε και η εποχή Λαπόρτα ξεκινάει για την Μπαρτελόνα. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, έβαλε ξανά υποψηφιότητα και κέρδισε την επανεκλογή του με ποσοστό 54,28%, αφήνοντας πίσω του τους Βίκτορ Φοντ με 29,99% και Τόνι Φρέισα  με 8,58%. Ο για πολλούς κορυφαίος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου, ξεκινά μία νέα προσπάθεια και ξέρει ότι έχει να ανέβει ένα βουνό μπροστά του για να ξανακάνει την Μπαρτσελόνα την κορυφαία ομάδα του πλανήτη. Και ξέρει ότι 11 χρόνια μετά την πρώτη του θητεία, ο σύλλογος είναι αρκετά διαφορετικός από τότε.

Μετά τους πανηγυρισμούς, ο Λαπόρτα σηκώνει άμεσα μανίκια για τα ανοιχτά ζητήματα είναι πολλά και τα θέματα που έχει να λύσει ακόμα περισσότερα. Ειδικά, αν θέλει να είναι πιστός στις προεκλογικές του δηλώσεις. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο νέος πρόεδρος των μπλαουγκράνα πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις για τρία βασικά θέματα. Οι πρώτες τρεις κινήσεις Λαπόρτα!

Βήμα πρώτο: Στελέχωση

Ο Λαπόρτα το πρώτο πράγμα που σκοπεύει να κάνει ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είναι να φέρει στην ομάδα τις δικές του επιλογές. Τους ανθρώπους που θα χτίσουν μαζί την ομάδα. Η πρώτη του κίνηση θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής. Και από ότι φαίνεται, το όνομά του έχει κλειδώσει ήδη. Ο εκλεκτός είναι ο γιος του Γιόχαν Κρόιφ, Τζόρντι, που φαίνεται να είναι ήδη έτοιμος να αναλάβει. Εκτός από τον Τζόρντι Κρόιφ, στην ομάδα θα γυρίσει και ο Κάρλες Πουγιόλ, που πιθανότατα θα αναλάβει ρόλο στο Ίδρυμα της Μπάρτσα και θα είναι Πρεσβευτής του συλλόγου.

Βήμα δεύτερο: Λιονέλ Μέσι

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Λαπόρτα εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος των Μπλαουγκράνα είναι ο Λιονέλ Μέσι και η ελπίδα ότι ο Αργεντινός θα παραμείνιε στο σύλλογο. Οι καλές τους σχέσεις, ανεβάζουν τις πιθανότητε παραμονής του σούπερ σταρ των μπλαουγκράνα. Όλοι ξέρουν ότι πλέον το παιχνίδι αλλάζει. Ότι και ο Μέσι περίεμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη πριν πάρει αποφάσεις. Και με τον Λαπόρτα νεό πρόεδρο, ο ίδιος και η ομάδα θα μιλήσουν σε μία εντελώς διαφορετική βάση.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Οι πρώτες τρεις κινήσεις Λαπόρτα!

Βήμα τρίτο: Το νέο «Καμπ Νόου»

Η τρίτη βασική προτεραιότητα του Λαπόρτα, είναι οι αποφάσεις για το γήπεδο. Αν δηλαδή θα τρέξει το πρότζεκτ για το νέο «Καμπ Νόου» και πότε αυτό θα είναι έτοιμο. Σύμφωνα με τα όσα ήδη έχει πει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, έχει όραμα για το νέο γήπεδο της ομάδας. Μάλιστα, θέλει αυτό να είναι έτοιμο το 2024 και για αυτό μάλιστα, έχει προτείνει ο σύλλογος να πάει σε άλλο γήπεδο ώστε να γίνουν πιο γρήγορα τα έργα. Επίσης, ο Λαπόρτα έχει συνδέσει το νέο γήπεδο με την παρουσία του Λιονέλ Μέσι. Όπως έχει πει προεκλογικά, στόχος του είναι η ομάδα να μπει το 2024 στο νεο «Καμπ Νόου» και να έχει μαζί της τον Λιονέλ Μέσι.

Σίγουρα, έχει πολλά να κάνει αρχής γενομένης από σήμερα που ουσιαστικά ξεκινάει η θητεία του. Παρόλα αυτά, αυτοί είναι οι τρεις βασικοί άξονες της εκλογής του και με αυτά τα τρία ζητήματα θα ξεκινήσει η εποχή Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ