Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζιντάν: «Είμαστε ακόμα “ζωντανοί”, θα παλέψουμε για τον τίτλο»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: «Είμαστε ακόμα “ζωντανοί”, θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του και θεωρεί πως η ισοπαλία κόντρα στην Ατλέτικο, κρατάει τη Ρεάλ μέσα στο "κυνήγι" του τίτλου!

08.03.2021 | 00:47

Το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ, έμεινε στην ισοπαλία (1-1) και πλέον… είναι τρεις οι ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο της Λα Λίγκα. Μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες η ομάδα του Σιμεόνε να ήταν το μεγάλο φαβορί, όμως πλέον η Μπαρτσελόνα και η ομάδα του Ζιντάν έχουν πλησιάσει επικίνδυνα τους “ροχιμπλάνκος”.

Η ομάδα του Ζιντάν παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, κατάφερε εν τέλει να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, που την βάζει ξανά στο κόλπο του τίτλου. Σίγουρα, ο προπονητής των Μαδριλένων, όπως και όλοι στον σύλλογο, δεν τα έχουν παρατήσει! Το αποδεικνύουν με τις εμφανίσεις τους και με τα αποτελέσματα που φέρνουν στους τελευταίους αγώνες.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Ο Ζιντάν, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του. Από την άλλη δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία, τονίζοντας πως σέβεται κάθε απόφαση των διαιτητών!

«Είμαι όλοι στο ίδιο.. πλοίο. Εγώ και οι παίκτες μου θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, προκειμένου να κερδίσουμε και αυτόν τον τίτλο. Ο διαιτητής έκρινε πως δεν υπήρχε παράβαση και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να το σεβαστούμε, αυτή ήταν η απόφαση του. Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς όμως βελτιωθήκαμε αρκετά στο δεύτερο. Είναι ένας πόντος που μας κρατάει ζωντανούς, θα το παλέψουμε» ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός!

«Είμαι περήφανος για τους Βινίσιους και Βαλβέρδε. Πρέπει να επιλέγω 11 παίκτες, όμως όλοι αξίζουν να παίζουν. Χαίρομαι πραγματικά για αυτούς», είπε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version