ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Λέβα και Κέιν κρατούν ψηλά το λάβαρο της ενδεκάδας του Βασιλιά!

Τα δύο κανόνια, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Χάρι Κέιν πήραν φωτιά το Σαββατοκύριακο και φυσικά πρωταγωνιστούν στην ενδεκάδα που επιλέξαμε στον Βασιλιά.

Λέβα και Κέιν κρατούν ψηλά το λάβαρο της ενδεκάδας του Βασιλιά!

Ακόμα μια εβδομάδα αγωνιστικής δράσης ολοκληρώθηκε. Ωστόσο Λεβαντόφσκι και Κέιν έκαναν πραγματικά τα πάντα για τις ομάδες τους και κατέχουν περίοπτη θέση στην ενδεκάδα μας για αυτή την αγωνιστική. Από κοντά βρίσκονται  οι Όμπλακ και Σο, κάνοντας την υπέρβαση σε ακόμα ένα παιχνίδι. Αυτοί είναι οι εκλεκτοί έντεκα:

Τερματοφύλακας –  Γιάν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μάλλον ο κορυφαίος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή στον κόσμο και δικαιολογημένα. Ο Γιαν Όμπλακ είναι ο «φύλακας άγγελος» της Ατλέτικο, η οποία μάχεται για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Στο ντέρμπι της Μαδρίτης, ο Σλοβένος γκολκίπερ κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε, νικώντας σε πολλές περιπτώσεις τον Καρίμ Μπενζεμά. Στην εκπνοή της αναμέτρησης ωστόσο στάθηκε άτυχος, καθώς οι κόντρες ευνόησαν τον Γάλλο, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Ακόμη μια εμφάνιση παγκοσμίου κλάσης.

Δεξιός Μπακ – Άαρον Γουάν-Μπισάκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Όπως και ο Σο (βλέπε παρακάτω), ο Μπισάκα κράτησε το έδαφός του κόντρα στη Σίτι. Έχοντας την δύσκολη εντολή να «κλείσει» τον Στέρλινγκ, ο Άγγλος αμυντικός τα κατάφερε περίφημα. Αν και αρχικά δυσκολεύτηκε, τελικά αναδείχθηκε νικητής της μονομαχίας με τον συμπατριώτη του, ο οποίος μεταφέρθηκε πιο κεντρικά. Έτσι, η ήδη καλή σεζόν του (αμυντικά τουλάχιστον) βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο, δείχνοντας πως θα μείνει για αρκετά χρόνια στο Μάντσεστερ.

Κεντρικός Αμυντικός – Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ)

Δεν χάνει τον τίτλο του Καμπιονάτο με τίποτα η Ίντερ! Η φορμαρισμένη Αταλάντα ήθελε να κλέψει βαθμούς από το «Μεάτσα», όμως ο Σκρίνιαρ δεν είχε καμία όρεξη να το επιτρέψει. «Σβήνοντας» τον δυνατό Ζαπάτα, αλλά και κάθε επιθετική απειλή, ο Σλοβάκος ήταν σταθερός σαν βράχος αμυντικά. Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς σκόραρε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με ωραία προσπάθεια. Με λίγες στροφές να απομένουν, το Σκουντέτο λογικά θα πάει ξανά στο Μιλάνο μετά από μια δεκαετία.

Κεντρικός Αμυντικός – Γιόακιμ Άντερσεν (Φούλαμ)

Στη μιζέρια της συνέχισε να βυθίζεται η Λίβερπουλ, η οποία έφτασε τις 6 συνεχόμενες ήττες στην έδρα της. Η Φούλαμ ήταν αυτή τη φορά ο νέος «δήμιος» των «κόκκινων», νικώντας δύσκολα με 1-0. Ο Γιόακιμ Άντερσεν δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, πραγματοποιώντας καίριες επεμβάσεις. Εξαιρετική και η επέμβαση του στις καθυστερήσεις για να κρατήσει την εστία της ομάδας του ανέπαφη, αλλά και να κρατήσει τη νίκη για τη Φούλαμ.

Αριστερός Μπακ – Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Και η σεζόν εξιλέωσης για τον Λουκ Σο καλά κρατεί. Οι τελευταίοι μήνες του Άγγλου μπακ είναι εξαιρετικοί και κάνουν τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να τρίβουν τα χέρια τους. Μετά από αρκετές δυσκολίες, ο Σο πιάνει το πραγματικό του potential. Η Σίτι ερχόταν με το τρελότερο σερί της ιστορίας της, όμως δεν υπολόγιζε τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος ήταν ακόμα πιο επιθετικός από ότι συνήθως. Σκοράροντας μόλις το 2 γκολ στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σίτι δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί της και ηττήθηκε από την συμπολίτισσα της.

Κεντρικός Μέσος – Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Για ακόμη μια φορά, η λύση για την Ρεάλ ήρθε από τα χαφ και ο Κασεμίρο είχε σπουδαία απόδοση κόντρα στην πρωτοπόρο Ατλέτικο. Ο Βραζιλιάνος έχει ξελασπώσει πολλές φορές φέτος τη «βασίλισσα» και το έκανε ακόμη μια φορά. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μερικές  καλές ευκαιρίες, όμως ο Όμπλακ δεν λάθεψε. Τελικά, από δική του πάσα μετά από προσπάθεια του Μπενζεμά, ήρθε το 1-1 και η Ρεάλ συνεχίζει να ελπίζει στο κόλπο του τίτλου.

Κεντρικός Μέσος – Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου)

Πάνω στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπεσαν όλα τα φώτα μετά το «Κλάσικερ», όμως και ο Γκορέτσκα ήταν εξίσου σημαντικός για τη Μπάγερν. Ο Γερμανός χαφ ήταν ακούραστος και η «μηχανή» της ομάδας του για ακόμα ένα παιχνίδι. Κυριολεκτικά «σβήνοντας» κάθε άλλο αντίπαλο χαφ, ήταν ένας από τους κύριους λόγους που οι Βαυαροί αντέδρασαν μετά το σοκ του 0-2. Ακόμη, από τα δικά του πόδια ήρθε η ανατροπή στο 88′ και εν τέλει η επικράτηση επί των παραδοσιακών τους αντιπάλων.

Δεξιός Εξτρέμ –  Κάι Χάβερτς (Τσέλσι)

Μπορεί αν αγωνίστηκε ως κρυφός επιθετικός, αλλά κάπως έπρεπε να τον χωρέσουμε! Ο Χάβερτς κόντρα στην Έβερτον έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Τσέλσι. Ο Γερμανός ήταν η μεγαλύτερη απειλή των Λονδρέζων και φαίνεται από την εμφάνιση του. Αρχικά σκόραρε ένα τέρμα, ενώ το δεύτερο του γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη φάουλ. Στη συνέχεια κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζορζίνιο και έδωσε χαρά στους φίλους της Τσέλσι, που ζητούν περισσότερα από αυτόν.

Αριστερός Εξτρέμ –  Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι)

Μπορεί να είναι κοντούλης σωματικά, όμως ο Λορέντσο Ινσίνιε είναι ο «γίγαντας» της Νάπολι. Οι Ναπολιτάνοι δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο τους, δυσκολευόμενοι από αρκετούς αδύναμους αντιπάλους. Η Μπολόνια πήγε να βάλει εμπόδιο στους «παρτενοπέι», όμως ο αρχηγός της ήταν εκεί. Με δύο δικά του τέρματα η Νάπολι νίκησε δυσκολότερα από ότι φαίνεται με 3-1 και παρέμεινε ζωντανή για την μάχη της τετράδας.

Κεντρικός επιθετικός – Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου)

O Έρλινγκ Χάαλαντ το διατύπωσε καλύτερα από κάθε άλλον. «Εγώ σκοράρω δύο γκολ και ο Λέβα πετυχαίνει χατ-τρικ». Κόντρα στην άλλοτε αγαπημένη του Ντόρτμουντ, ο Πολωνός στράικερ ήταν πάλι «σεληνιασμένος». Παρά το σοκ του 0-2 πολύ νωρίς, ο Λέβα ήταν συγκεντρωμένος και πλήγωσε τους Βεστφαλούς σε 3 περιπτώσεις. Αρχικά ισοφάρισε πριν το ημίχρονο σε 2-2, ενώ στο τέλος έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2. Αψεγάδιαστη εμφάνιση για τον 32χρονο που ακόμα στοιχειώνει την Ντόρτμουντ.

Κεντρικός επιθετικός – Χάρι Κέιν (Τότεναμ)

Φέτος ο Χάρι Κέιν σκοράρει αλλά και κερνάει γκολ χωρίς σταματημό. Ο Άγγλος επιθετικός, έλαμψε αυτή τη φορά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, έχοντας συμμετοχή και στα 4 τέρματα των «πετεινών». Βρίσκοντας δύο φορές τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο Άγγλος έδωσε γρήγορα το προβάδισμα την ομάδα του. Στη συνέχεια μάλλον… ζήλεψε τον Ουαλό και θέλησε να τον μιμηθεί. Έτσι, σκόραρε και ο ίδιος 2 τέρματα, φτάνοντας έτσι τα 16 στην φετινή Πρέμιερ, μαζί με 13(!) ασίστ. Αριθμός εντυπωσιακός, που παραπέμπει σε δημιουργικό μέσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ